Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evra olsam nanyak küfür ederdim

Evra gelmiyor
Chelsea Sandroyu istemiyor

Asamoah zu GS ???

kerem inan hakkında ne deniyo diye bi bakayım dedim...bi bjkli kerem 8-0dan söz etti diye tarihte kayda geçmemiş cumhuriyet öncesi bi hazırlık maç skorunu koymuş,önemsiz bi özel mac.şu 12-0lık sparta prag maçı...bu nasıl bi ezikliktir yarabbim?biz kayda geçen ne 9-2- biten lig maçından,ne sonunda kupa aldıgımız 6-0lık maçtan söz ederiz...başka seviye bunlar ya.

Son düzenleme:
Ozan Tufan hamlesi için daha ne bekliyoruz rtaşlar? Derhal takımımıza kazandırılmalıdır

Evra'dan vazgeçildiği doğrudur inşallah fakat beIN veya Ntvspor bu yönde bir haber girmedikçe pekte bel bağlamak istemiyorum bilgiye.

foruma ne zaman girsem,transfer haberleri aldık.bi daha çıkıp gireceğim.

Haydi diyelim ki şimdi beceremediler adam akıllı bir sol bek almayı.Şöyle azıcık futbol bilen bir yönetim ekibimiz olsa sözleşmesi bitecek olan Meyer-Bernard-Asamoah-A.Younes-Criscito-Moutinho-M. Uth-Y.Cabaye gibi topçulardan alabildiğin 1-2 tanesiyle şimdiden ön protokol imzalar seneye yazın kadroya hazır takviyeler ile gider ...

Evradan niye vazgeçiyoruz oğlum ya. Carole denen köylüden daha iyi.

işin sonunda Hakan ve Caroleye kalırsak ağır söverim

foruma ne zaman girsem,transfer haberleri aldık.bi daha çıkıp gireceğim.
Hala dransfer yok ://

7b72565bd8b4e3e4d9b05031ef604ac2.jpg

Evra'dan vazgeçildiği doğrudur inşallah fakat beIN veya Ntvspor bu yönde bir haber girmedikçe pekte bel bağlamak istemiyorum bilgiye.

Bence de doğru bu haber hani Evra transferi yapılacak olsaydı şimdiye kadar kesin olurdu adamın sözleşmesi yok bonservisi yok Terim istiyor olsa en azından bir mesafe kat edilirdi bence Terim daha genç uzun vadede iş görecek bir sol bek istiyor ki bana göre sonuna kadar da haklı ...

Haydi diyelim ki şimdi beceremediler adam akıllı bir sol bek almayı.Şöyle azıcık futbol bilen bir yönetim ekibimiz olsa sözleşmesi bitecek olan Meyer-Bernard-Asamoah-A.Younes-Criscito-Moutinho-M. Uth-Y.Cabaye gibi topçulardan alabildiğin 1-2 tanesiyle şimdiden ön protokol imzalar seneye yazın kadroya hazır takviyeler ile gider ...
Oyle bir ekibimiz yok kardeşim. Bu beceriksizlerin maksimum yapacağı şey Carole'ü geri döndürüp, Kaan Ayhanı getirmek olur.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

carrasso-latovlevici-donk üclüsü kesinlikle gönderilmeli. ayrica sezon sonu dönecek olan cavanda ve carol'ü de istemem.

ilaveten denayer'in de bir daha dönmemek üzere ayrilmasi güzel olur.

makul teklifler gelirse suan isimize epey yarayan linnes ve rodriguesi bile yollayabiliriz. linnes icin 3-5, rodrigues icin 10-12 milyonluk teklifler iyidir.

Kadromuzda 9 tane yabancının yeri garanti bence
Muslera-Mariano-Maicon-Fernando-Badou-Belhanda-Feghouli-Rodrigues-Gomis

Linnes'in takımda çok fazla kalacağını düşünmüyorum açıkcası ufak tefek teklif gelirse onunla da yollar ayrılabilir ...

10-Sol bek
11-Forvet
12-Sol açık

İçin kullanılır yabancı kontenjanı ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt