Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olur yahu olur. 3 sene önce 500 kişiye bile oynamıyorlardı ama bu sene 4-5bin kişiye oynuyorlar. Sevilla maçında stat tamamen doluydu. Eskiden ben de öyle düşünüyordum ama artık gayet iyi olur diyorum.

Bu sene şampiyon olsunlar seneye en az 8-10 bin kişiye oynarlar rahat. CL maçları da full çeker. İnsanlar başarı olursa bir anda geliyor. Üstüne biraz doğru pazarlama da yapılırsa belli bir kitle oluşur.

Galatasaray 20 sene önce taraftar sayısı olarak 3.sıradaydı ama başarılar gelince şu anda ilk sırada.

20 sene önce 3. Sırada mıydı Taraftar sayısı olarak?
Yok artık...

Stada gelen taraftar sayıso dersen anlarım da taraftar sayısında biz jer zaman ezmişizdir kuşgilleri

20 sene önce 3. Sırada mıydı Taraftar sayısı olarak?
Yok artık...

Stada gelen taraftar sayıso dersen anlarım da taraftar sayısında biz jer zaman ezmişizdir kuşgilleri

emin misin? 90'larda FB taraftarı en fazla taraftara sahip olan takımdı. 96-2000 dönemi sayesinde biz geçtik. İngiltere'de bile ManU taraftarı City taraftarından fazladır ama eğer 15 sene daha böyle sürerse City taraftarı eşitlenebilir.

Taraftar sayısı başarı ile alakalıdır. Çocukken sürekli kazanan bir takımı görüyorsan o takımla gönül bağı kurarsın.

artık gelsin şu solbek yoksa asmaoahtan da gına geldi evra'dan da ya yeter ulan. bu kadar zor mu transfer yapmak.. başakşehir istese alırdı asamoah'ı şimdiye

Evra ya veto gelmesine çok sevindim 30 yaş üstü oyuncuya karşıyım

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lavezzi ve fatih terim'i bir arada düşünemiyorum ya.. felaket olurdu. alsalar keşke..

Herkes musterih olsun asamoah gelecek

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla sadece transfer istiyorum, kap istiyorum.. yutupta videosu olan herhangi bir topcuyu istiyorum, sıkıldım...........

Emre Reale karsi yedek

Fatih hocam Bruma'yi 6 ayligina getirtmeyi bilecektir

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Asamoah
Fernando
Feghouli - Belhanda - Ndiaye - Bruma
Gomis

h.o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt