Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kap açıkmı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arda artık Başakşehire transfer olmuş gerçi ama merak ediyorum bu Arda nefretinin nedenini? Yahu eğer tepki koyulacaksa Arda’ya gelene kadar kimler var kimler...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

844465.jpg

Bu kim heis?

Belediyeyi şampiyon yapmak için tff kıçını yırtacaktır.

Bize ne yahu? Nereye giderse gitsin, bizden uzak dursun da isterse cehennemin 7 kat dibine gitsin.
Kimse de kimseye sahip çıkmak zorunda değil. Saçma sapan evlat zihniyetiyle yazıp duruyor bazıları. Ne bok yediyse isteyerek yedi. Hata yaptığını filan da düşünmüyor bayrampaşa tırreki. İktidarın kıçını yalarken bize mi sordu? Instasında Kuran, tespih... Bunlarla ancak o çomar kesimi kandırır. Melih'in dediği gibi sol bir parti iktidar olsaydı masada J. Daniels ve Kuba Purosu olurdu. Bunun gibiler sırtını sağlama almak için her boku yerler. Barcelona'da çalışıp en azından az da olsa her maç süre almaya çalışacağına, kendisi gece alemlerine akıyordu. Niye üzüleyim? Beter olsun. 18'lik herifleri vs oynattılar gene Arda'yı oynatmadılar. Bu adamın ''GS'ın teklifi komikti'' açıklaması bile birdaha bu takımla isminin dahi anılmaması için yeterli bir şey. Transfer sezonunun bitmesine 3 gün kala başka takıma imza attığını da unutmadık, sakatım deyip mağaza açılışlarına vs gittiğini de unutmadık. Biraz gözünüzü açın gözünüzü. Bu kadar saf olmayın. Bu adamın karakterini geç, GS sevgisine bile zerre inanmıyorum...
Arda yı aslında ben de çok sevmem , hep antipatik bulurum . Ama bir yıldızın böyle kayışı beni üzdü şahsen . Arda nın GS ye vefa borcu var . Belki büyüklük gösterirsek , bambaşka biri olur diye düşünmüştüm.

Belediyeyi şampiyon yapmak için tff kıçını yırtacaktır.

zaten ilk devrede bunu basardılar,fatih terim bizdeyken fenerin bizle şampiyonluga oynadıgı dönemde basına gelenler onların başına gelsin...iyce fenerbahceleştiler.

Emrah Başsan, Adana Demirspor ile anlaşmaya vardı.
Latovlevici ise Sivas'a imzaya gidiyor. (Sabah)

G.Saray, Emre Mor ile anlaştı. Celta Vigo, Emre'nin oynaması karşılığında transfere onay verdi. 1 yıllık kiralama bedeli 1 Milyon Euro. Emre Mor, kısa süre içinde KAP bildirimi sonrası Antalya kampında olacak. (AMK-ÖZEL)
Fatih Terim, Celta Vigo Teknik Direktörü ile görüştü ve anlaşma sağlandı. Celta Teknik Direktörü, Emre'nin sürekli oynaması ricasında bulundu. Emre Mor kampa katılacak. (AMK)

bu sabah paylaşılmadıysa paylaşalım

Emre Tsdeki Abdülkadirin daha üst modeli ve yeteneklisi müthiş işler yapar burada

G.Saray, Emre Mor ile anlaştı. Celta Vigo, Emre'nin oynaması karşılığında transfere onay verdi. 1 yıllık kiralama bedeli 1 Milyon Euro. Emre Mor, kısa süre içinde KAP bildirimi sonrası Antalya kampında olacak. (AMK-ÖZEL)
Fatih Terim, Celta Vigo Teknik Direktörü ile görüştü ve anlaşma sağlandı. Celta Teknik Direktörü, Emre'nin sürekli oynaması ricasında bulundu. Emre Mor kampa katılacak. (AMK)

bu sabah paylaşılmadıysa paylaşalım

Geldi mi? :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt