- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
ask mevzusunu akısına bıraktım,ilgilenmiyorum artıkFutboldan cok konustuk.
Ask hayatin nasil gidiyor?
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ask mevzusunu akısına bıraktım,ilgilenmiyorum artıkFutboldan cok konustuk.
Ask hayatin nasil gidiyor?
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ilgi çekmek için birseyler zirvalar artik
İmparator elini taşın altına sokarken,o yine kaçtı aday olmadı.
Bruma'nın ligimizde ne yaptığını hatırladıkça ne olursa olsun Emre Mor ve Bruma'yı aynı takımda görmek isterdim!
------------Gomis---------
Bruma-----E.Mor------Feghouli
Bruma zor görünüyor ancak Emre Mor transferi baya hareket getirir takıma. Hücum opsiyonu lazım bu takıma, rakiplerin korkulu rüyası olacak!
Ndiaye 20m
Lemina 6 numara Ndiaye 8 numara. Leminayı alip Fernandonun yanina koyup Josef Topalmı yapalım@mattsandoz1
I understand that Stoke City have expressed an interest in the Senegalese 'box-to-box' midfielder Badou Ndiaye. 27-yrs-old, playing in the Turkish League with Galatasaray. (Part of the Senegal squad that reached the quarterfinals of the 2017 Africa Cup of Nations)
şerefsizler imbulayı verin hemen
bu ndiaye iyi paralara gidecek gibi,leminayı alalım sene sonu
biri Ferrari biri Tofaş anasını satayım hastayım bu arasında 5 gömlek fark olan 2 oyuncu arasında kalma durumumuzaYa Asamoah yada Carole olacak galiba Latoda gidiyorsa
ndiaye piyangosu iyi olur ne dersiniz
18 milyon isi de iyi, 2019dan once almak isteyene en az 20 cekmek icin yuzun olur
biri Ferrari biri Tofaş anasını satayım hastayım bu arasında 5 gömlek fark olan 2 oyuncu arasında kalma durumumuza
lemina iki yönlü oynayabiliyo,iyi forumlarLemina 6 numara Ndiaye 8 numara. Leminayı alip Fernandonun yanina koyup Josef Topalmı yapalım
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bari Feghouli'yi 10 numaraya koyaydın berbat olmuş böyle.
Iyi guzel de diger taraftan bakarsak Ndiaye giderse yerine Selcuk banko oynar gibi