Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Bernard çöpün önde gideni shaktar keriz ariyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan Ayhan'a ne diyosun ?
Doğrudur ben ne bernand a ne brumaya nede Emr e ye inanıyorumBernardı 4-7 Ağustos arası 10 kere yazdım eski arşivlerde var zaten. https://www.gscimbom.com/forum/f19-...nsfer-nobeti-167478/index363.html#post9724751
Badouya yapilan teklif dogruysa gözümü kirpmadan satardim. Madem kulup olarak maddi sorunlarimiz var satin gitsin.
Tabiki satacağız bunu öğrenmemiz lazım artık romantizm mı bırakıp
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne diyorsun olmsen neden her mesaja atlıyorsun yeni gelin gibi ben onu anlamadım? bütün doğrular senin görüşlerine mi bağlı?
Ne diyorsun olm
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaz sezonunda Feg olayından sonra bana çok sallandığı için pek bilgi vermiyordum. ( adam zırt pırt geliş tarihinde sıkıntı çıkarıyordu )
Duyumsuzluk yüzünden ufaktan bir bilgi vereceğim.
Mor için Celta'ya yapılan teklif şu. Dünde söylediğim gibi 6 ay + 1 yılı opsiyonlu olacak şekilde 1.5 yıllık kiralama istendi. Satış opsiyonu için ise akıllardaki rakam 12 milyon euro.
Evra cepte duruyor. Terim yaşından dolayı geri atmıyor. Geri attığı kısım bir süredir oynamaması. Bize direk etki verecek adam gerekiyor.
Asamoah işi arap saçına döndü. Juventus'un verme gibi bir niyeti yok. Ellerinde adam yok zaten hepimiz biliyoruz. Basın anca görüşme var diyor ama o adamlar adam almadan Asamoah gelmez. Asamoah gelmeyi istiyor. Niye istiyor? Taraftar ve alacağı para bu konuda çok etkili. Ama Juve'yi de bekliyor bir uzatma teklifi için.
Maicon'a gelen teklif 13 milyon euro. Garry için 4,5 milyon, 6 milyon ve 5,5 milyon olmak üzere 3 tane teklif geldi. Carole'ün dönmesi hesaplanıyor ama eldeki yabancı bolluğu şu an için engel.
Carrasco Fransa ligine geri dönecek. Lato'da son güne kadar bekletilecek. Hiçbir şey olmazsa kalacak. Carole'ün geri dönmek istememesi gibi bir düşünce olursa Lato'da cepte tutulacak. Donk son günlere doğru takımdan ayrılacak diye düşünüyorum. Şans veriyorlar ama adam kullanmak istemiyor resmen. Linnes'e 1 milyonluk teklif geldi reddedildi. Sevindirici bir haber var. Yakın zamanda Ahmet Sivri'yi A takımla çalışırken sık sık göreceğiz. Sinan'da değişim var. Antremanlarda çok çok istekli.
Konop olayı yalan değil ama gelmez beklemeyelim. Bruma da yok onu da geçin beklemeyin. Bernand'a Çin ve Araplar'dan teklif var. Değerlendiriyor şu anda. Çağlar, Carrasco gittikten sonra gelecek. Carrasco netleşmeden imza atmaz. Eray göz bebeğimiz çünkü. Aziz Behic hatasına düşmeleri çok muhtemel. 2 milyon + takas tekliflerimiz var nakit para istiyorlar.
Deniz Türüç için de nakit para istiyorlar ve yüksek bir miktar. Sene sonu olabilir ama devre arası zor. Bony yalan yok öyle bir şey. Arda ihtimaller dahilinde değil. Cengiz'i kiralamak istedik Roma İtalya'ya da olsa bu sezon kiralamayacağız dedi. Gelecek sezon düşünecekler. Birçok sol bek ve kanat oyuncuları var listede. Çoğu büyük takımlarda tutunamayan sakatlanan isimler. Bu arada Digne de listede ama o adam buraya gelmez.
Bernand o aklininizi almış belhandaBeni burada tek heycanlandiran haber Belhandaya teklif olmasi.
Satmayan aptaldir.