Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.278
- 25.635
- 2.598
Fatih Terim başarısız olsun da, aklımdaki hoca takımın basına geçsin diye düşünüp, yorumlarında bunu açıkca belli edenleri, sezon sonu üzeceğiz inşallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim başarısız olsun da, aklımdaki hoca takımın basına geçsin diye düşünüp, yorumlarında bunu açıkca belli edenleri, sezon sonu üzeceğiz inşallah.
Benim yorumlarından solayısı ile bu mesaj kusura bakmayın Terim'e görevde değilken dahi hakaret edildiğinde efsane bir isim olarak savunmuşumdur kendisini. Ama Terim dışında herkesi oyuncu ve medyadaki yancılarıyla harcamaya meyilli taraftarlarla karıştırmayın beni derim. Çünkü ülkedeki çark Terimler, Denizliler lehine çalışıyor. Gariban yabancı hocalar lehine değil.
Bu arada alt yapıda geçen bir sol açık izledim. Yaşıtlarına göre baya fizikli ve teknikti.Sol ayaklı idi bide. İsmi yanılmıyorsam Metehan’dı. İş var gibi görünüyor. Bide Ahmet Sivri ve Mustafa Kapı var. Hoca niye kampa almadı bunları onuda merak etmiyor değilim.
Ne Remysi ya sol açık alın
zuhahaHAHAHAAHAHAHAHAAAHHAHA
emre mor sol açık olur mu sence?
Emre Mor aslında sağda daha fazla süre almıştır ama bizim takımda soldada süre bulabililir,Solak oyuncu bir kere Terimin sol kanatta sol ayaklı oyuncuya daha sıcak baktığı ortada Emrede sağ-sol çok fark etmeden oynayan birisi bence
peki sence moru kenar değilde ortada oynatsak ne olur bir emre belozoğlu çıkar mı ortada emreden? Kanatta çok çalıma kaçıyor çünkü hem ortada oyun anlayışını gelişir biraz?
Elimizi attığımız sıkıntı çıkarıyor.
Emre bizim Bruma gibi biraz,oyun görüşü zayıf bence doğru tercihlerde zorlanıyor.Ortada oynayacak oyun bilgisi ve olgunluğu yok bence Emrede,gelirse kanatta çok elimizi rahatlatır diye düşünüyorum.