Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim başarısız olsun da, aklımdaki hoca takımın basına geçsin diye düşünüp, yorumlarında bunu açıkca belli edenleri, sezon sonu üzeceğiz inşallah.

Hakan en son sol bek oynadığında yıl 2011’di neredeyse. Bence o haberler şişirme, inanmıyorum. Oraya bir adam alacaklar yerli veya yabancı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Terim başarısız olsun da, aklımdaki hoca takımın basına geçsin diye düşünüp, yorumlarında bunu açıkca belli edenleri, sezon sonu üzeceğiz inşallah.

Benim yorumlarından solayısı ile bu mesaj kusura bakmayın Terim'e görevde değilken dahi hakaret edildiğinde efsane bir isim olarak savunmuşumdur kendisini. Ama Terim dışında herkesi oyuncu ve medyadaki yancılarıyla harcamaya meyilli taraftarlarla karıştırmayın beni derim. Çünkü ülkedeki çark Terimler, Denizliler lehine çalışıyor. Gariban yabancı hocalar lehine değil.

Benim yorumlarından solayısı ile bu mesaj kusura bakmayın Terim'e görevde değilken dahi hakaret edildiğinde efsane bir isim olarak savunmuşumdur kendisini. Ama Terim dışında herkesi oyuncu ve medyadaki yancılarıyla harcamaya meyilli taraftarlarla karıştırmayın beni derim. Çünkü ülkedeki çark Terimler, Denizliler lehine çalışıyor. Gariban yabancı hocalar lehine değil.

Ömer, zaten avcı gelecek diye yorum yapan sendin. Bu dolaylı olarak hocanın basarısızlıgını istemen anlamına gelir. Hoca geldiğinden beri morali eksilere düşen fenerliler gibi dolaşıyon buralarda. Biraz sal kendini.

Hocada saçmalar basarısız olursa eleştirirz yani sıkıntı yok. Ama daha 1 maça çıktı. Kusura bakma Abdullah avcı için Galatasarayı sabote edecek kıvama gelmişsin sen.

Son düzenleme:
Bu arada alt yapıda geçen bir sol açık izledim. Yaşıtlarına göre baya fizikli ve teknikti.Sol ayaklı idi bide. İsmi yanılmıyorsam Metehan’dı. İş var gibi görünüyor. Bide Ahmet Sivri ve Mustafa Kapı var. Hoca niye kampa almadı bunları onuda merak etmiyor değilim.

metehan iyidir.ahmet milli takımda.mustafa daha 15 yasında....mustafa kapı ve bozan cok özel yetenekler.fatih hoca mutlaka alır a takıma.

DTRhOnyX4AAXCPI.jpg

Digne'yi pek olanaklı bulmuyorum ama elimizde keş para varsa Bernat için zorlatabiliriz ...

emre mor sol açık olur mu sence?

Emre Mor aslında sağda daha fazla süre almıştır ama bizim takımda soldada süre bulabililir,Solak oyuncu bir kere Terimin sol kanatta sol ayaklı oyuncuya daha sıcak baktığı ortada Emrede sağ-sol çok fark etmeden oynayan birisi bence

Emre Mor aslında sağda daha fazla süre almıştır ama bizim takımda soldada süre bulabililir,Solak oyuncu bir kere Terimin sol kanatta sol ayaklı oyuncuya daha sıcak baktığı ortada Emrede sağ-sol çok fark etmeden oynayan birisi bence

peki sence moru kenar değilde ortada oynatsak ne olur bir emre belozoğlu çıkar mı ortada emreden? Kanatta çok çalıma kaçıyor çünkü hem ortada oyun anlayışını gelişir biraz?

peki sence moru kenar değilde ortada oynatsak ne olur bir emre belozoğlu çıkar mı ortada emreden? Kanatta çok çalıma kaçıyor çünkü hem ortada oyun anlayışını gelişir biraz?

Emre bizim Bruma gibi biraz,oyun görüşü zayıf bence doğru tercihlerde zorlanıyor.Ortada oynayacak oyun bilgisi ve olgunluğu yok bence Emrede,gelirse kanatta çok elimizi rahatlatır diye düşünüyorum.

emre mor gibi disiplinsiz bir cocugun ilk 11 oynayacagini düsünenler yaniliyor. suanki kafa yapisi ile en fazla 4.kanat alternatifi olur. yasin ve rodrigues'ten formayi alacak durumda degil. feghouli zaten banko oynuyor. böyle nispeten önemsiz bir transferin pesinde kosacaklarina adam akilli bir sol bek ve forvet alsinlar. gerci 38lik evra, bedava alinabilecekken alinmayan 32lik remy gündeme geliyor hala. shakhtar'dan sezon sonu serbest kalacak bernard ile simdiden sözlesme imzalanabilir. Besiktas mesela 3-4 ay önce Vida'yi almisti. Tabi bunu yapacak bir yönetim yok. Her gün sol bek demekten dilimizde tüy bitti bunlar hala görüsecek.

Son düzenleme:
Remy evra benden okey macwraya gerek yoo

Muslera
Mariano Maicon Serdar Evra
Feghouli Fernando Ndiaye Gary
Remy Gomis

Çılgın atar

Emre bizim Bruma gibi biraz,oyun görüşü zayıf bence doğru tercihlerde zorlanıyor.Ortada oynayacak oyun bilgisi ve olgunluğu yok bence Emrede,gelirse kanatta çok elimizi rahatlatır diye düşünüyorum.

doğru yok bu bir gerçek. Ama emre belozoğlu da ilk çıktığında mor gibiydi haginin kanatları altında inanılmaz bir oyun bilgisi kazandı. Herşeyi mükemmel yapmaya başladı ama tabi bizde şuan böyle bir futbol aklı yok sahada oyunculara topa vurmayı gösterecek hagi gibi. Emrenin eksiği fren yapmayı bilmiyor soğukkanlılığı düşük. Messi mesela inanılmaz gelişti bu hususta iniesta vari oynuyor son 1-2 yıldır. oyun şekli değişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt