Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2017-2018 Sezonu 2. Yarısı Kadrosu:

----------------Muslera-----------------
Mariano--Maicon--Serdar--Tavares
---------Fernando--Ndiaye-----------
Feghouli------Balhanda-------Garry
-----------------Gomis----------------

2018-2019 Sezonu Kadrosu:

----------------Muslera-----------------
Mariano--Maicon--Stoper--Tavares
-------Fernando--Asamoah----------
Feghouli------10Numara-----Sol Bek
-----------------Gomis----------------

Satılanlar:
Belhanda = 8m Euro
Ndiaye = 22m Euro
Garry = 6m Euro

Poko Göztepe için muazzam transfer. Orada Rotman çok sırıtıyordu. Selçuk Şahin iyi oynuyor ama bu sene sonu bırakır.

Çin'e 8 Milyon'a sattık bu teklif doğru ise Dursun'a küfür sebebi.

Podolski 2.5 Milyon Euro'ya Japonya'ya gitti. Aynı Japon kulüpleri bu dönem 35 yaşında adama 12-13 Milyon Euro verecek deniyor.
Podolski ye verilen para az dediğimizde burada buna katılmayan çok adam vardı.

Bal gibi de ucuza hatta beleşe yolladık. Ama bizde işte ancak iş işten geçince akıllanıyor insanlar.

sent via GSC

Podolski ye verilen para az dediğimizde burada buna katılmayan çok adam vardı.

Bal gibi de ucuza hatta beleşe yolladık. Ama bizde işte ancak iş işten geçince akıllanıyor insanlar.

sent via GSC

Yönetimin hangi işi doğru ki. Ndiaye'ye 25 Milyon Euro taksitli teklif gelse 12 Milyon Euro'ya satar bunlar cash olsun diyip. Dolar-Euro hayvan gibi artıyor zaman içinde mesela.

Taraftar zaten bu işten anlamak zorunda değil. O yüzden onlara kızmıyorum ben. Bence kızmak da gereksiz.

Yalnız Brezilyadan sol bek kiralamak çok mantıklı bişey adamların ligi Mayısta başlayacak zaten ve takımları tatilde,Hem futbolcu kendini gösterir hemde takım free para kazanır

Son düzenleme:
Inter, Şampiyonlar Ligi vizesi alamazsa sezon sonu Real Madrid €110M çıkış opsiyonunu ödeyerek İcardi'yi transfer edecek. (GdS)

Tavaressssssssssss

1393088_fotoarena-950.jpg

reys hücum oyuncusunda ters ayak çoğu kez oyuncuya avantaj sağlarken savunma oyuncusu için sıkıntı olabiliyor. belki böyle düşünüyordur terim.
ha illede hakan baltayı orada oynatıcam dediyse (ki ben öyle bişey dediğini duymadım) büyük hata yapıyordur.
benim de kizdigim bi aciklamasi latovun sakat olmasa oynayacagi olmasaydi. sol ayakli ama hizi gucu yok bi ortasinin dogru yere gittiginide gormedik ama sol ahakli iste sirf bu yuzden oynayacak olmasiydi.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tavares'i tanımıyorum. Güçlü bir beke benziyor videoda. Kiralık olacaksa Evra yerine tercih ederim 96 doğumlu.

bitmis..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Real çıldırmış olmalı neymar ve salah ı istiyorlarmış ısrarla önümüzdeki sene için

Salah... Ronaldo... Neymar

Ahmet Bulut: ''Yasin'in sözleşmesi sezon sonu bitiyor ancak Galatasaray ile herhangi bir görüşmemiz olmadı. Yakın zamanda bir görüşme olacağını umuyorum. Yasin'in Galatasaray ile devam edeceğini düşünüyorum"

Tavares
500 B € Kiralama Ücreti
4 M € Satın Alma Opsiyonu

Şeklinde gelse muhteşem olur tutarsa basıp parayı alırsın tutmazsa zaten döner ülkesine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt