Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
acaba lakotevici pazar günü memleketinin takımına karşı iyi bir performans sergileyip kendine gelir mi , sol bek işi yalan olmaya doğru gidiyor sanki

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maicon veya Serdar'dan biri sakat veya cezalı olursa görürüm ben bu yeterli yorumlarını. :) Sol taraftan verdiğimiz pozisyonların haddi hesabı yok. Oyunu mecburiyetten tamamen sağ bölgeden oynamamızı saymıyorum zaten. Sağ ayaklı ve en fazla yedek olabilecek Linnes, emekli olmak üzere olan Hakan ve Lato yetersizi varken orada, en çok ihtiyacımız olan bölge OOS demek güzel kafaymış.
FM oynuyoruz sanki defansın ne önemi var tabii canım...
Tosic diyorum bak tosic ile 2 sene bjk şampiyon oldu. Belki de ligin en sakar stoperlerinden biri. Bizim son şampiyonluğa bak. Stoperler Hakan balta, semih kaya, chedjou falan. Bunlar mı iyi stoper. Stoperi geç bir kere. Ligin en iyi ikinci stoper hattı bizde. Ceza ve sakat olayı tümden hikaye zaten. En büyük takımlarda bile as oyuncu ile yedek oyuncu arasında kalite farkı vardır. Kaldı ki stoper yedekleri de denayer, Koray, hakan. Gayet yeterli rotasyon. Sol bek konusuna gelirsek biz de biliyoruz takımın sol bek ihtiyacı olduğunu ama bana göre ofansif orta saha kadar önemli değil. Belhanda'dan hiç ümitli olmadığım için bu bölgeye yapılacak transfer daha isabetli olur.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Tosic diyorum bak tosic ile 2 sene bjk şampiyon oldu. Belki de ligin en sakar stoperlerinden biri. Bizim son şampiyonluğa bak. Stoperler Hakan balta, semih kaya, chedjou falan. Bunlar mı iyi stoper. Stoperi geç bir kere. Ligin en iyi ikinci stoper hattı bizde. Ceza ve sakat olayı tümden hikaye zaten. En büyük takımlarda bile as oyuncu ile yedek oyuncu arasında kalite farkı vardır. Kaldı ki stoper yedekleri de denayer, Koray, hakan. Gayet yeterli rotasyon. Sol bek konusuna gelirsek biz de biliyoruz takımın sol bek ihtiyacı olduğunu ama bana göre ofansif orta saha kadar önemli değil. Belhanda'dan hiç ümitli olmadığım için bu bölgeye yapılacak transfer daha isabetli olur.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
:asd22:
Farklı fikirlere her zaman saygım var da, bazen cidden saçmalama sınırlarını aşıyorsunuz.

Acaba Hagi'nin takımındaki sol bek Cristian Ganea iyi midir?

Hasan@hsnyldrm1979 13 dk.13 dakika önceDaha fazla

RMC'nin haberine göre Galatasaray Loic Remy için Las Palmas'la görüşüyor. Yeni td Paco Jemez, Remy'nin planlarında olmadığını açıkça belirtti. Fransa, İtalya ve İspanya'dan birçok kulüp Loic Remy'le ilgileniyor."

"RMC'nin haberine göre Galatasaray Loic Remy için Las Palmas'la görüşüyor. Yeni td Paco Jemez, Remy'nin planlarında olmadığını açıkça belirtti. Fransa, İtalya ve İspanya'dan birçok kulüp Loic Remy'le ilgileniyor."

Remy için en iyi seçenek burası hem maaş hemde başarı açısından

Remy gelirse efsane olur. Sol bekten sonra ki en acil ihtiyaç.

Bizim taraftar kadar kendi oyuncusunu boklayan yoktur. Bence en iyi olduğumuz alan bu. Överken de yererken de abartıyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pace 89 dan 76 olmuş FIFA da Remy nin.

Bukadar hız kaybetti mi oyuncu?

Gomis ile güzel bir ikili olabilir.
İkinci ST, çevik ve hızlı olmalı.

fft104mm4118961.jpg

Remy iyi topçudur ama ilk önceliğimiz forvet transferi mi bilmiyorum

Takımın sol beki yok hala ...

Göztepe, Kardemir Karabükspor'un Gabonlu orta sahası Andre Poko ile anlaşmaya vardı. Atiker Konyaspor ve Bursaspor'un da istediği oyuncu, Göztepe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. (Fanatik)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt