Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando’nun sakatlığından sonra 10 numara+8 numara oynayabilen bir oyuncu şart oldu bence. Tolga veya Selçuk’un Fernando’nun eksiğini kapatması mümkün değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fernando’nun sakatlığından sonra 10 numara+8 numara oynayabilen bir oyuncu şart oldu bence. Tolga veya Selçuk’un Fernando’nun eksiğini kapatması mümkün değil

1 maç idare edebiliriz fernando için.neticede kayseri maçı haftası dönecek ama hazır olmayabilir.donk,latovlevici,de jong 3lüsü giderse poko düşünülebilir.

Tolga
Rodrigues
Yasin
Sinan
Linnes
Denayer
Akbaba

Yedek olacak gibi ikinci yarı.

Muslera
Mariano
Maicon
Serdar
Transfer
Fernando
Ndiaye
Feghouli
Belhanda
Transfer
Gomis

11 bu olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

denayer de gönderilebilir bence

Denayer gönderilmez. Mariano’nun yokluğunda bek oynayacak adam yok şimdilik, olan oyuncu Linnes, o da hangi bir tarafta oynasın

Ne alaka?

Büyük takım olmak baska günün koşulları baska bahsettiğim takım kayseri. Kulüp demiyorum bak takım diyorum

iki kilit oyuncun yoksa zorlanırsın ama benim de görüşüm kazanacağımız yönünde tabi.

Hucbir mac kolay degil de 5-6 transfer nasil yapilsi , kulupte para yok maalesef. Oyuncu satmadan buyuk para harcayamayiz artik yaz transfer sezonuna kadar.

Galatasaray bir sekilde yenip gelebilir zor zamanda dahi olsa.

Gazetecilik ne kadar kolay yaw

Terim dostlarimizi devreye sokacagiz dedi diye nevzat hemen kafasinda senaryo yazmis Mourinho Fatih hoca'nin arkadasi olduguna göre Manu da kadroya giremeyen sol beki yazmis

Forumlari da takip ettin mi al sana hurriyet gazetesi Galatasaray muhabiri
Shaw haberi benim de kulaklarına geldi.

İş ciddi. H.O. diyelim.

ya gidenlerin durumuna göre 3 yabancı,2 yerli yeterli işte.

Hucbir mac kolay degil de 5-6 transfer nasil yapilsi , kulupte para yok maalesef. Oyuncu satmadan buyuk para harcayamayiz artik yaz transfer sezonuna kadar.

Galatasaray bir sekilde yenip gelebilir zor zamanda dahi olsa.

İnşallah

TapaTalK

kulüpte para yoksa konoplyanka için nasıl oluyoda 7,5 -8 milyon avro ayarlanabilyo?terim gelmeden 1-2 gün önce ali naci yaptı bu haberi bi de.adam olumsuzun önde gideni.

Emre Akbaba
Asamoah/Shaw
Gaitan

Gibi bir dönem muazzam olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre sanki 8 no pozisyonu için silik kalır gibime geliyor. 10 no olarak düşünüyorsan ha keza, hem çok çok yetenekli biri olarak görmüyorum, hem bir 10 no ihtiyacımız olduğu kanaatinde değilim. Badou' yu 9.5 numara olarak izlemek istiyorum ki o durumda birde 10 olmaz...

Adam gibi net bir 8 alsak daha iyi olmaz mı?...Maliyeti makul olursa, rotasyon için Emre transferine karşı çıkmam ama ''Kaliteli 1-2 oyuncuya ihtiyacımız var'' cümlesindeki 1-2 den biri Emre olmamalı...

Mirallas’ın en ufak gelme şansı varsa Gaitan’ın adı dahi geçmemeli burda.

Muazzam bi topçu Kewell etkisi verir . PL’de uzun yıllar oynayıp da sağlık sorunu olmadığı surece RVP gibi tutmayan bir oyuncu dahi yok. Lualua bile içinden geçti Fenerin.

anladığım kadarıyla fernando'yu 3 hafta sonra kontrol edip öyle ameliyat edecekler , o yüzden 8 haftaya çıkma ihitmali var.

hal böyleyken direk ameliyat edip 4-5 haftada aramıza dönse daha iyi değil mi?

neden bekleyip riske atıyoruz , sonuçta yırtık varmış , öyle diyordu sağlık raporunda..

cahil cahil konuşma
ameliyat olması gerekse doktoru zaten derdi
internetten ordan burdan okuyup bize maval satıyorsunuz

491a3d32c2b270db74228a0803ebbf59.jpg
i like that

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt