Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
körole > tavares
#KA
8c6cfda31d6aeda86d3e5286a13e5690.jpg

Bruma yı Leipzig formasıyla her izlediğimde içim cız ediyor.

Allah belanızı versin Tudor & Dursun.

sent via GSC

1 kere izledim siz kac kere izlediniz diye hiç sormayacam çünkü gerek yok adam çöp zaten, defans yok zaten kanat oyuncusu bildiğin. yutuptaki videolarda eskide kaldı zaten formda bir dönem geçirmiş sonra da patlamış belli ki..

zaten bu adamla ilgilendiğimizi, teklif yaptığımızı falan hiç sanmıyorum. annesi falan açıkladı diyorlar ama yok, sanmam bu riske girileceğini sol bek konusunda

https://www.whoscored.com/Players/244318/Show/Júnior-Tavares
Arif Ulu Sergen Zeren

* ne çok zaten yazmışım lan okurken rahatsız oldum...

tagliafico'yu alacaktık bakacaktik keyfimize ah ah.

Başakşehir cidden uefadan 12.5 milyon euro gelir elde etmiş.

Grup aşamasında bu paralar geliyor mu yahu ?

1 kere izledim siz kac kere izlediniz diye hiç sormayacam çünkü gerek yok adam çöp zaten, defans yok zaten kanat oyuncusu bildiğin. yutuptaki videolarda eskide kaldı zaten formda bir dönem geçirmiş sonra da patlamış belli ki..

zaten bu adamla ilgilendiğimizi, teklif yaptığımızı falan hiç sanmıyorum. annesi falan açıkladı diyorlar ama yok, sanmam bu riske girileceğini sol bek konusunda

https://www.whoscored.com/Players/244318/Show/Júnior-Tavares
@Arif Ulu @Sergen Zeren

1 maçla olmaz.izleidğin maçta sao paulonun kötü oldugu ve 3-5-2 oynadıgı döneme denk gelmiş olabilir.kaan ilk cıktıgında diyosun, tavares 96 dogumlu daha...şu an brezilya ligi oynanmıyo ve youtubeda 1 videosu var sadece.diğer videoda da aynı görüntüleri var.ben 5-6 maçını izledim maicondan ötürü.3-5-2 oynadı sao paulo o dönem ve geriye hiç dönmedigi zamanlar oldu ona tanınan özgürlükten ötürü.hatta maicona sövüyodu sao paulo taraftarları.

tavares ciddi bi potansiyel. 31 aralık 2016da gremiodan sao paulo b takımına transfer oldu sonra da a takıma yükseldi.daha yeni yeni oynuyo yani.ayrıca espn ve brezilya basını yaptı haberleri...bonservisine kadar yazdılar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt