Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.177
- 20.348
- 2.973
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emre mor gelse hemen iyi olurdu.kayseri maçında 1-2 kırmızı kart,penaltı aldırırdı
Garry - Feghouli varken formda bir yasin bile kesemez emre bence ekstra bir transfer olur öncelikli olarak sol bek işini tamamen bitirmeliyiz sonra emre de alternatif olarak gelebilir![]()
emreyi oynatır fatih hoca.garry dengesizin teki,ne yapacagı belli olmuyo
Bence tam tersi Terim'le beraber Garry'i ayrı izlemek gerekir özellikle verkaç konusunda bence ülkenin en iyisi biraz da Terim pişirirse kapanan defansları deler geçer![]()
ulan o degilde bu ara akşam gazetesinin haberleri dogru cıkıyo.tavaresi bildiler,perese yapılan teklifin satın alma opsiyonlu oldugunu da bildiler.
garryi gecen sene cok destekledim.iyi oynasın tabi.bizim yararımıza.emre mor en azından kadro kalitesi için gelmeli.garry veya belhanda saçmaladıgı vakit girer oyuna
Ben beğendim 2 3 ortası var muazzam romada skils vidoleolarinda var sol oynadığı bölümlerSol ayağı nasıl ?

Neden bildiler diyorsun? Peres de Tavares de gelmis degil?
Haberleri buradan almiyorlarsa ben de bir sey bilmiyorum.
geldiklerinden değil .ilgiyi ve bikaç şeyi bildiler valla.
ilginç bi şekilde transferde Galatasarayı favori görüyolarBizim teklif 9 ml opsiyon kiralık
Benfica 10 opsiyon kiralik
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün portekizli yetkililerle masaya oturacakmışilginç bi şekilde transferde Galatasarayı favori görüyolar