Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uefa riva falan dinlemez zaten de şirket olarak kurtarabiliriz bir müddet. 5-10 sene ertelesen bu durumu istikrarı futbolda yakalayamadikca illaki enseye gelir o tokat bu tip yönetimler devam ettigi müddet kaçınılmaz

uefa konuları ayrı..ben kulüp olarak batma,iflas konuları için dedim.o konuda sıkıntımız yok.değerlendirebilceğimiz mal varlıklarımız var çünkü.dünyanın en çok mal varlıgına sahip kulüplerinden biriyiz

uefa konuları ayrı..ben kulüp olarak batma,iflas konuları için dedim.o konuda sıkıntımız yok.değerlendirebilceğimiz mal varlıklarımız var çünkü.dünyanın en çok mal varlıgına sahip kulüplerinden biriyiz
bu zarar durumu devam ederse, ki özbek kalirsa edeceği aşikar seneye transfer cezası, avrupa kupalarina katilamama gibi cezalar uzak değil

Ayakları yere basmak lazım artık. Magazin yönünü seviyoruz bu transfer dönemlerinin ama sol bek dışında bir transfer beklemiyorum ben, belki kiralık veya uygun maliyetli bir forvet olabilir. Öyle bir algı var ki sanki 4-5 tane transfer yapacağız. Devre arası böyle bir maliyetin altına girilmez.

Seçim öncesi hicbir yönetim transfer yapmaz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saat 5’te hazırlık macımız yok mu forumda başlığını göremedim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

alacagımız kanat forvet cok önemli,çalım yetenegi iyi ve hızlı bi futbolcu olsun bu arkadaş

Transfer döneminin kapanmasina 17 gün kaldi ama hala transfer yok.

Bunlar bir sey yapamaz, gider en fazla 2 tane Dzemaili-Pandev gibi transfer yapar son günde.

Nevzat tam tahmin ettiğim şeyleri yazmış haberinde,Tafo onaylı sol bek Brezilyadan ve çok yönlü bir forvet demiş.Remy için dış kaynaklardaki en ciddi haberlerde hep Galatasarayla ilgili.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt