Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruno Peres'in kuzeni Junior Silva ile telefon görüşmem oldu.
Direkt Türkçe yazıyorum.

a480cca439f77798d03ef16545da3051.jpg

Arif: Olá; Nasılsın dostum..Brezilya da durumlar nasıl?

Junior: Sen kimsin lan ?

Arif: Merhaba ben Arif, ben Tavares ve Galatasaray haberlerini sormak için aradım. Spor gazeteci olarak çalışıyorum (attım tabiki)

Junior: Kusura bakma kardeş; Geçen hafta Favela da kötü durumlar oldu; senin sesini birisine benzettim.

Tavares'in kafası çok karışık bu aralar. Roma da kalmak istiyordu ama olmadı. Benfica ve Galatasaray ilgi duyor; Bu doğru. GS'ın yıllığı daha yüksek...ayrıca çok Brezilya li oyuncular var... Bruno hevesli diyebilirim. Ayrıca Tafo iyi referans verdi. Transfer olma ihtimali yüksek.

Kusura bakma bukadar yetmeli... yoksa Bruno yu zora sokarım.

Arif: Teşekkür ederim Junior.

Ve telefonu kapattım. Güzel gelişmeler yakın..

Son düzenleme:
Bobo'nun 33 yaşındaki halinin bile peşine düşecek halde futbolumuz malesef. Adebayor, love filan bir yere kadar da Bobo bu.

Gelir 10 da gol atar peki ne olacak?

Maliyeti de uygunsa Malatya ölçeğinde başarılı bir hamle olur...

Türk Futbolunun geneline has açmazları herhangi bir kulübün inisiyatif kullanarak çözmesini mi umuyorsun?...

mezarlıga dönmüş bura,baya ölü

Sıfır haber sıfır gelişme sıfır aksiyon ve sıkıntılı bir kadro durum iyi değil

cok keyifsiz bir transfer donemi hic boyle olacagini dusunmuyordum acikcasi en azindan bir sol bek alsak bari

Direkt Türkçe yazıyorum.

Arif: Merhaba ben Arif, ben Tavares ve Galatasaray haberlerini sormak için aradım. Spor gazeteci olarak çalışıyorum (attım tabiki)

Junior: Kusura bakma kardeş; Geçen hafta Favela da kötü durumlar oldu; senin sesini birisine benzettim.

Tavares'in kafası çok karışık bu aralar. Roma da kalmak istiyordu ama olmadı. Benfica ve Galatasaray ilgi duyor; Bu doğru. GS'ın yıllığı daha yüksek...ayrıca çok Brezilya li oyuncular var... Bruno hevesli diyebilirim. Ayrıca Tafo iyi referans verdi. Transfer olma ihtimali yüksek.

Kafan cok karisik galiba reis

Direkt Türkçe yazıyorum.

a480cca439f77798d03ef16545da3051.jpg

office_print.gif

41Ojwr5P8SL._SY300_QL70_.jpg

1036527_obd69.jpg

DGkRv1EXgAANSi2.jpg

DR4ncB4W4AYM8Hf

DP_w5tzXcAE3oc3

DTLCfaQWkAAa3Ik

Bizim genc yetenekler

Geleceğin Galatasarayı bu çocuklar
Hemde o gelecek çok yakın..
3'ünden de çok ümitliyim şahsen. Heleki Sunday Alimi.. Bana Keita'yı hatırlatıyor her izlediğimde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt