Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 transfer lazım sol bek sol açık orta saha ve çakı gibi bir stoper vida olmadı ama riva parasından biraz harcanıp stoper alınabilir asamoah olmuyosa hemen alternatiflere yönelinmeli

4 transfer lazım sol bek sol açık orta saha ve çakı gibi bir stoper vida olmadı ama riva parasından biraz harcanıp stoper alınabilir asamoah olmuyosa hemen alternatiflere yönelinmeli

Orta saha:

Fernando
Ndiaye
Tolga
Selcuk
Donk (hocanin aciklamalarina bakarsak kalacak sanki)

Stoper:

Maicon
Serdar
Denayer
Ahmet
Koray

Kalite konusunda haklisin orta saha ve stoper alinmali ama hoca buyuk ihtimal almaz, dediklerin anca gelecek sezon gerceklesebilir, devre arasinda oyle temizlik yapmak kolay degil, buyuk ihtimal sol bek ve forvet alacak hoca.

Elimizde 4 kanat oyuncusu var oraya takviye olacağını sanmıyorum. Benim düşünceme göre hoca 2 forvetle gitmez. Sinanı forvet alternatifi düşünürse bilemem. Ama forvet transferi olursa kanat oynayabilen biridir bu 2 mevkiye alternatif açısından. Pato tarzı biri olur. Ahmet Musa ismi geçmiş çok mantıklı olur. Sol bek zaten ilk hamle olacak o belli. Duruma göre 3.transferde olabilir. Ama Çalhanoğlu mantıksız geliyor bana

Hakan Balta Ahmet,Koray,Donk üçlüsünün net önünde olur Terimin gözünde

Sol bek kesin gelecektir, kiralık olarak belki Emre Mor'u düşünüyor olabilir hoca.

Donk iyi bir kamp dönemi gecirirse kayseri macinda Fernando'nun yerine oynar

Fatih Hoca Donk konusunda olumlu gibi geldi bana

Asamoah-Gaitan-8...Muazzam olur.

8 numara transferini o kadar önemsiyorum ki somut bir isim zikredemiyor, kimseleri beğenemiyorum?:P...Umarım hocanın bahsettiği fırsat, ideal bir 8 için oluşur...

Yerlilerden Kaan birkaç mevki rotasyonu için düşünülmeli, maliyeti yüksek olmayacaktır, 6 ay sonra free...Duruma göre mümkün olursa Cengiz-Emre Mor dan birisini isterim, Gaitan olmaz o durumda. Emre Akbaba ve Deniz gereksiz olur, istenen rakamlarla olmayacağı belli zaten...

Hocanın bir ya da iki transferle yetineceğini sanmıyorum. Piyasaya iştahlı görüntü vermemek adına öyle konuştuğunu ummak istiyorum...

Baby-Sleep-89901.gif
iyi geceler

realistik hayal :

Gidenler :

Carrasso (Yabanci kontenjan dolayi)
Latovlevici
CamDAL
Emrah
Ahmet
Eren D.

Gelenler
Asamoah
Barzagli (1,5 Seneligine, Yazin sözlesme bitiyor )
Leroy Fer
Gaitan
Hakan C.
Mame Diouf

---------------------------------Muslera----------------------------------
Mariano-------------Maicon-----------------Barzagli-------------Asamoah
---------------------------------Fernando---------------------------------
-------------------------Ndiaye-------------Fer--------------------------
Feghouli-----------------------Gomis-------------------------------Gaitan

-----------------------------------Eray-------------------------------------
Linnes--------------Serdar---------------Koray----------------------Denayer
-----------------------------------Tolga----------------------------------
Gary-------------------Hakan--------------Belhanda------------------Yasin
-----------------------------------Diouf----------------------------------

Bir beyin fırtınası sorusu soralım. Ortada herhangi bir eleştiri ya da övgü ön yargısı olmadan. Sizce sene başında Fatih Hoca olsa o kadro temizliği ve transfer harekatı olur muydu olmaz mıydı?

Sabriyi tutardi, ama Marianoyu alirdi
Carole yollanip sol ayakli birisi alinirdi

Selcuk yollanirdi Hakan kalirdi

Maicon yerine daha atletik birisini alirdi

öyle gider iste

Kadromuzun o kadar fazla transfere ihtiyacı yok. Hatta bence transfer yetkisini büsbütün terimin eline bırakma lüksümüz de yok. Sol bek ve bir sol ön oyuncusu alıp işi bitirmeliyiz. Terim geldi diye tüm yetkileri ona verip Cenk Ergün başta olmak üzere profesyonellerimizi devre dışı bırakmaya gerek yok. Enkaz falan da almadı. Taş gibi ve ligin zirve ortağı bir takım aldı sonuçta. Umarım Selçuk başta olmak üzere haketmeyen yerlilerin forma giydiği bir takım kurulmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah Ve Mirallas gelsin bide Emre akbaba Ve deniz türüç alınabilirse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt