Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim.. "Klubü sıkıntıya Sokmayacağız"

Hocam yapma etme seni seviyoruz bırak şu maddiyatı düşünmeyi ..

Sen en iyisini isteyeceksin zorlayacaksın aldırtmak için ..bu seneki lig öyle böyle bi lig değil..

1 maç kaybetsen 7. olma ihtimalin var

Terim'in o olaylardan sonra Arda'yı isteyeceğini sanmıyorum.

Önceden yapılan çalışmalar var dediyse muhtemelen Filipe, Asamoah falandır.

Belki Konoplyanka için nabız yoklanır ama Schalke'nin ucuza bırakacağını sanmıyorum. Cengiz veya Emre Mor için kiralık hamlesi gelebilir.

hoca,düz adamları sevmez o yüzden bence kanat forvet oynayan birini ister joel campell tarzı

sol bek icinse oluru varsa o yüzden asamoahı ister luis yerine
Luis en fazla 3 milyon falan olur ve de tecrübeli. Hem ucuz hem de iyi oyuncu Terim kesin ister. 2. oyuncu da kesinlikle dediğin gibi kanat forvet özellikli biri olmalı. Keşke campell tarzı bir adam alabilsek . Belli en fazla 2 oyuncu alacağız

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fluis + Mor

Taffarelle görüştüm dedi. Taffareli getirecekmiş hoca. Taffarel gelirse F.Luis ihtimali doğabilir

Fatih Terim: Sinan'ı kazanmamız gerek. Takım olacaksak hep beraber olacağız. Eksik bölgeler çok net. Hemen hamle yapmamız şart.

Fatih Terim: Aramızdan ayrılanlar olacak. Yeni gelenler olacak ama çok hızlı karar vermemiz gerek.

transferrrrrrrrrrrrr

Ya orada “aramızdan ayrılanlar olacak, GERİ gelenler yeni gelenler olacak dedi” Bir an duraksadım dil sürçmesi falandır deyip geçtim benden başka öyle anlayan var mı? Eğer dediyse geri gelecekler kısmı çok kritik

Fatih Terim: "Galatasaray, kendisine emek verenlere vefa gösterir. Ben olsam Sabri'yi göndermezdim. Kötü de olsa burada kalırdı. Büyük camialar, sembolleriyle ayakta durur."

burdan ılerleyın iste arkadaşlar kım gelır kım gıder artık hesabınızı yapın

terim asamoahı istemez,ağır kalır biraz
terim seri bek sever,felipe luisi isteyebilir mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt