Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maalesef.

Şenol güneşin dokunduğu her oyuncu gelişim gösteriyor. Cenk bu fiyata gidiyorsa Bruma bu adamın elinde 1 sezon kalsaydı 30a falan giderdi.
Ben rodriguez in bu sene ingiltereye 10 üstü paraya gidebileceğini düşünüyorum umuyorum diyelim fatih hocanın dokunduğu oyuncularda para kazandırabilir.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben rodriguez in bu sene ingiltereye 10 üstü paraya gidebileceğini düşünüyorum umuyorum diyelim fatih hocanın dokunduğu oyuncularda para kazandırabilir.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizde badou ve muslera dışında 10 ve üstü bi fiyata gidecek oyuncu yok bnc.

Brumayı satmayacaktık. Terimle daha iyi 1 fiyata gidebilirdi.

Cenk tutar mı tutmaz mı bilmem ama aynı performansı Porto'da gösterse 50 milyondan açılırdı kapı. 28-30 gitsin abi. Böylece genel olarak bizim piyasa da yükselsin. Yoksa rekabet imkansız hale geliyor. yazın 10 oyuncuya gelenler ve gidenlerin farkına bakıldığında 20-25 milyon harcandığı için hala kıyamet kopuyor adamların orta sıra takımları Brighton ve Everton gibi 30 milyonu tek bir oyuncuya bağlıyor.

Cenk tutar mı tutmaz mı bilmem ama aynı performansı Porto'da gösterse 50 milyondan açılırdı kapı. 28-30 gitsin abi. Böylece genel olarak bizim piyasa da yükselsin. Yoksa rekabet imkansız hale geliyor. yazın 10 oyuncuya gelenler ve gidenlerin farkına bakıldığında 20-25 milyon harcandığı için hala kıyamet kopuyor adamların orta sıra takımları Brighton ve Everton gibi 30 milyonu tek bir oyuncuya bağlıyor.
Senin bir yıllık bütün gelirlerin bile adamların bir yıllık yayın gelirlerini geçemeyince sen herşeyin hesabını yapmak zorunda kalırsın.Küme düşen takımı bile 100 milyon euro para alıyor.Adamın umrunda olur mu 30 vermiş 40 vermiş.Senin yayından aldığın para belli stad gelirlerin belli.O yüzden 25 milyon senin için büyük para.Ha ne zaman yayından 50 milyon euro üstü para alırsın o zaman 25'in hesabını kimse sormaz

türkiyeden hic bir oyuncu 15 üzeri para vermez avrupa kulüpleri diyorlar ama epl kulüpleri gibi mallar icin gecerli degil bu

3 yıllık premier lig yayın ihalesi :7 MİLYAR 600 MİLYON dolar,yıllık 2 MİLYAR 600 MİLYON dolar
5 yıllık stsl yayın ihalesi :Yıllık 500 milyon dolar

Nasıl ki yüzde 11 büyüdük diyip orta ve orta altı kesim halkın cebine 1 lira girmediyse ve alt üst tabaka arasındaki uçurum 1 kat daha arttıysa futbol ekonomisi de büyüdükçe aradaki makas yıldan yıla katlanarak devam edecek.Büyük ihtimalle 10 milyar dolara yakın olur bir dahaki premier lig ihalesi

Edit yapmam gerekti.Bizim ihale yıllık 500 milyon dolarmış

Son düzenleme:
Şampiyonlar Ligi böyle bir vitrin işte. Orada biraz parlayınca 15-20 milyon euro’dan başlıyor bonservisler. Şampiyonlar Ligi olmasaydı Cenk’e 10 milyon euro veren bulamazlardı. Bizim şanssızlığımız, belki de hatamız Bruma’yı Şampiyonlar Ligi’nde parlatamadan satmak oldu.
Bu yüzden şampiyonluk çok önemli bu sene. Elimizde parlatıp satabileceğimiz bir kaç oyuncumuz var

şu mustafa kapı fizik olarak gelişse süper olur ki...2018 agustosta 16 yasında olacak,fatih terim büyük şans onun için.

buraga niye gelmedi cluj fln grubdayken, herkese salliyordu gollerini, ronaldoyla yarisiyordu. reklam iside var demekki iyi pazarlayabiliyor tinerciler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt