Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer işlerinde burnumuzun boktan kurtulmama sebebi hedeflenen futbolcuların alternatiflerinin yerli statütüsündeki çöpler olmasıdır. Sene başı Asamoah olmadı Lato geldi sonuç ortada. Aziz'in gelmesi de bu örnekten öteye gitmeyecektir.

Kardeşim tamam Asamoahtan Azize düşmek iyi değil ama yok Lato oynasın Aziz oynayacağına yok Carole dönsün falanda demeyin. Çöp değil bu çocuk.
71e8454260a2141d6c8da03519b10e26.jpg

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Birbirine benzeyen adamlar alındığı sürece her transfer çöp bana göre. Ha behich ha lato ikisi de kötü ise neden bir tercih yapmak zorunda kalalım? İlk 11 seviyesinde sadece bir oyuncu alınacak, sol ön için alınacak oyuncu ise rekabete girecek. Bunu da bi zahmet yapabilsin sinyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GSTW yi acalim

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

irfan aktar:
secim 20 ocakta

nasil yani

Bu hareketi Emre için yaptı diyorsan, o kadarını hatırlamıyorum. Ancak belirteyim, bizdeyken Emre' yi en çok eleştirenlerden biriydim. Daha çok mental zayıflığı nedeniyle istikrarlı olamadı. Artık -biraz uzayan- ergenlik dönemini atlattığını umuyorum:). La Ligada hem tecrübe kazandı, hem fiziksel yönden gelişti, şu an fazla tercih edilmiyor olması bunu değiştirmez...Mümkün olsa ve son karar bana bırakılsa, Belhanda ile kafa kafaya takas edilmesini onaylardım. Gayet ciddiyim;)...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt