Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
de jong kazandırılır, h.balta yedeğe gelir, sinan gümüş çıkış yakalar umudu taşınır dransfer olmaz

Öncelik sıralamam;

1. Solbek

2. 8 numara

3. Skorer, gerektiğinde 2. forvet oynayabilecek sol kanat oyuncusu.

4. Eldekilerden daha iyi bir 'Lider' özellikli stoper.

Bunlar direkt 11 için. Ayrıca rotasyon için de uygun isimler uygun maliyetle düşünülmeli. Mesela Kaan Ayhan...

Carole filan diyorlar,maholugun lüzumu yok

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

- Sol bek

- Orta Saha

- Sol Kanat

- Santrafor

Öncelik sıralamam;

1. Solbek

2. 8 numara

3. Skorer, gerektiğinde 2. forvet oynayabilecek sol kanat oyuncusu.

4. Eldekilerden daha iyi bir 'Lider' özellikli stoper.

Bunlar direkt 11 için. Ayrıca rotasyon için de uygun isimler uygun maliyetle düşünülmeli. Mesela Kaan Ayhan...

Avatar güzel. Avcı hocam yine oynattı bugün. Umarım Fatih Terim sonrası yeni efsanemiz olur.

ARKADAŞLAR bana yukleneceksınız bılıyorum ama ftnin transfer yapmasından korkuyorum..

Filipe Luis, Kwawdo Asamoah ikisi birlikte gelsin.

Kevin Mirallas kesin gelsin.

Bir de iyi bir stoper alalım. Denayer' i City' e geri postalayalım.

Muslera
Mariano Maicon Serdar F.Luis
Fernando
Feghouli N'diaye Asamoah Rodriguez
Gomis

İçerde full 8x3=24 deplasman 9 maç = 18 puan total 77 puan 21. Şampiyonluk

Hoca değişik adamlar aldırır, bakarsın saçma sapan adama 6-7 milyon verdirir ama sene sonu şampiyon olur. Bırakın yapsın transferlerini. Kendi huzurlu olsun yeter bu takımı şampiyon yapması için.

Maicon : Fatih Terim'in devre arasında yaptığı konuşma, bizi oldukça motive etti. İmparator geri döndü.

Ft yabancı oyunculara gaz veremez diyenlere gelsin.

hafta ici hareketlenmeler olur

Herkes 8 numara yaziyor da ben 8 numara alacaklarini zannetmiyorum, Badou ve Belhanda var zaten, yedekte de Selcuk ve Tolga var, bence sol bek, sol kanat ve forvet daha onemli ihtiyaclar.

Sol bek ve forvet 100% alinmali. Gomis sakatlandiginda veya cezali duruma dustugunde Eren'i kimse izlemek istemiyordur herhalde + Gomis ve Eren oyun tarzi olarak az cok birbirine benzeyen oyuncular, ikiside agir, bize Niasse, Doumbia tarzinda hareketli forvet lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt