Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben 2-3 saat uyuyayım öyle geleyim.çok uykum var.

Artik Latovlevici, Cavanda, De Jong, Carole, Donk tarzi vasat yabancilar almayalim mümkünse.

Alacagimiz yabancilar net oyuncular olmali. Sonra aliyorsun idare bile edemiyorlar, 3-5 sene ugras dur göndermek icin.

Denayer'in kalip kalmayacagi bile sezon sonu tekrar gözden gecirilmeli.

Alternatif oyuncu olarak yabanci kullanmaya genel anlamda karsiyim ama yerli alternatiflerin olmadigi bölgelerde yabanci kabul edilebilir.

Linnes mesela hem sag hem sol beki yedekliyor ama 3-5 milyonluk teklif gelse hepimiz göndeririz. Yerli bek fazla yok.

Yerli yedek forvet yok gibi bir sey, mecburen yabanci alacagiz. Kaleye artik Hakan Arikan'i mi aliriz ne yapariz ama Carrasso da önümüzdeki sezon olmamali.

Net ilk 11 oyuncusu olmayip da cikis yapan tek oyuncumuz Garry Rodrigues.

Son düzenleme:
Fatih Terim: "Galatasaray, kendisine emek verenlere vefa gösterir. Ben olsam Sabri'yi göndermezdim. Kötü de olsa burada kalırdı. Büyük camialar, sembolleriyle ayakta durur."

burdan ılerleyın iste arkadaşlar kım gelır kım gıder artık hesabınızı yapın

Sabri için bunu soyleyen adam H.Balta, Selçuk'u falan gondermez.. Yandık..

Gecmiş yıllarda da Aydın'ın ve kalecinin sozlesmesini uzattırmıştı.. FT nin yanlışları çok..

fernando:İkili Mücadele: 17/8
gomis :İkili Mücadele: 13/4
belhanda:ikili mücadele : 8/2
feghouli:ikili mücadele:10/4

rezillik,fizik olarak bitmişler.mental sıkıntı hala var...

Ya orada “aramızdan ayrılanlar olacak, GERİ gelenler yeni gelenler olacak dedi” Bir an duraksadım dil sürçmesi falandır deyip geçtim benden başka öyle anlayan var mı? Eğer dediyse geri gelecekler kısmı çok kritik
Bence Hakan ve De Jong'u kast ediyor.

fizik olarak ciddi çalışmalı takım.kız gibi kalmışlar her mücadelede.

moussa sow camiamıza h.o arklar

Hocamız sever, hayırlısı.

sow_fatih_terim.jpeg

Emre Çolak’ı okuduktan sonra tüğlerim ürperdi. Yıllarca bu takımda zerre kendini geliştirememiş ergen kardeşimiz mümkünse tekrar bu takıma ayak basmasın

Hanife tespitlerin çok yerinde emre ç rezilinin ne işi var tekrar takımda floryanın kapısının önünden geçmemeli.

imparatora sallayip durmayin boş boş
gerektiği durumlarda gayet iyi kesiyor zaten sıkıntı olan isimleri.

Hadi Balta bile bir nebze de Donk ve De Jong'dan birşey bekliyorsa hoca çok yanılır. Boşa zaman kaybı olur. İlk uçağa bindirip göndersinler bunları.

Ya orada “aramızdan ayrılanlar olacak, GERİ gelenler yeni gelenler olacak dedi” Bir an duraksadım dil sürçmesi falandır deyip geçtim benden başka öyle anlayan var mı? Eğer dediyse geri gelecekler kısmı çok kritik

Carole.

Gaitan’a hayir demeyiz. Oyun kuran kanat. Yalniz Gaitan-Fegh takima fazla depth katmiyor, iyi ucan sol bek de elzem. Ayrica Gomisle rekabet edecek forvet lazim. Benim listemde ilk sirada forvet var olurdu.

fernando:İkili Mücadele: 17/8
gomis :İkili Mücadele: 13/4
belhanda:ikili mücadele : 8/2
feghouli:ikili mücadele:10/4

rezillik,fizik olarak bitmişler.mental sıkıntı hala var...

Bence.. bizim ligi bunlar katar falan sandı katar olmasa bile idare edebilecekleri bi lig sandılar

Gevşek gevşek oynayıp deplasmanda 2..3 yeyince afallamaları maç çevirememeleri hep ligi hafife almalarından..

Tempoları yetmedi beyin bu kadar zorluğu bilemeyince..

2.yarı daha da ciddi oynarlar diye tahmin ediyorum..

Eğer yine lakayıt oynamaya devam ederlerse halimiz ortadoğu dan beter olur

Hadi Balta bile bir nebze de Donk ve De Jong'dan birşey bekliyorsa hoca çok yanılır. Boşa zaman kaybı olur. İlk uçağa bindirip göndersinler bunları.

de jongu bence göndermez fizik olarak bitik degilse gördük bugun fernando sakatlandı ve durumuda belli degil takımın bel kemigi adam

ve onun yerinde oynayacak oyuncu yok malesef

Galatasaray'ın 2. yarıdaki ilk 5 maçı;

Kayseri (D)
Osmanlıspor
Sivasspor (D)
Antalyaspor
Kasımpaşa (D)

15p h.o belki kayseri sıkıntı yaratir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt