Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon Süper Lig'de en fazla gol atan takım Galatasaray, en fazla gole katkı yapan isim ise 17 maçta 18 gole katkı yapan Bafetimbi Gomis (14 gol ve 4 asist). @OptaCan https://twitter.com/GalatasaraySMT/status/945030084301393920/photo/1

bu yaz şu adama hantal,cart curt diyen futbol bilginleri geldi aklıma.. fransa'da en son 20 gol atmasina rağmen swansea'de ki performansina göre laf ediyolardi gelmesin vs diye.
negredo> diyende olmuştu.. :(

Gomis iyi poyuncu da Negredo da kötü oyuncu değil. Negredo bizim takımda olsa O da 10+ gol atardı.

mirallası da alırsak fenerliler azizi saha ortasında yakarlar cünkü mirallasta isteyipte alamadıkları oyuncuydu

Ikisini de yollamazlar bence, ayni fikirdeyiz. Bizim alacağımız adam hakanÇ. Herkes gibi ben de pek beğenmiyorum kendisini ama gelme ihtimalini çok yüksek görüyorum. Gayet rahat bir şekilde kiralanabilir gibi duruyor.

Hakan bizim lige gelmez bence, Milan'da beklentilerin altinda kalsa da devre arasinda yollayacaklarini dusunmuyorum. Ha yerli alinacaksa Kaan Ayhan'i alalim, sozlesmesi sene sonu bitiyo galiba, bonservisi fazla tutmaz, sag bek oynar, stoper oynar, orta saha oynar. Deniz Turuc ve Emre Akbaba'ya gerek yok.

napiyo bu
78847bd6ab64e3e8c41520a605544f67.jpg

Yav futbolcular ne yaladı şu adamı be,bjk ye gelse Babel i kesebilecek sanki.

Hakan Çalhanoğlu bi uzak dursun..

Ne savunma var ne hücum neyi iyi yapar bem çözemedim göremedim bişey onda

Mirallas mı Gaitan mı

Mirallas biraz daha sol açık-forvet gibi
Gaitan sol kanat gibi

Mirallas defans arkasına sarkar soldan içeri girer
Gaitan daha kreatif pozisyon hazırlayıcı adam gibi oyun görüşü pas becerisiyle filan Belhanda 'dan iyi 10 numara oynar

Ben +1 tık daha iyi futbolcu olduğunu düşündüğüm Gaitan derim. Çizgiyi kullanır mükemmel orta keser sıfıra iner kreatiftir her şeyden önemlisi bu ligde iyi bir Gaitan hayatta durdurulamaz ...

Atletico 'nun transfer yasağı bitti bol keseden para harcamaya başladılar öyle ki kariyer zirvesindeki D.Costa 'yı 38,00 mil. € satıp 66,00 mil. € 'ya geri aldılar

Belki iyi para verirsek Gaitan 'ın yolu da bize düşebilir ...

Fatih hocanın bir çok eksi yönü sayılabilir ama bence en zayıf noktası bu lüzumsuz vefa muhabbeti ve eskiye fazla rağbet etmesidir. İkinci döneminde de 96-00 arasında oynamış ve artık son demlerini yaşayan herkesi geri toplamış ve sonuçta kovulmuştu. Eğer hala varsa bu tür saplantılarından kurtulması lazım.

Mirallas biraz daha sol açık-forvet gibi
Gaitan sol kanat gibi

Mirallas defans arkasına sarkar soldan içeri girer
Gaitan daha kreatif pozisyon hazırlayıcı adam gibi oyun görüşü pas becerisiyle filan Belhanda 'dan iyi 10 numara oynar

Ben +1 tık daha iyi futbolcu olduğunu düşündüğüm Gaitan derim. Çizgiyi kullanır mükemmel orta keser sıfıra iner kreatiftir her şeyden önemlisi bu ligde iyi bir Gaitan hayatta durdurulamaz ...

Atletico 'nun transfer yasağı bitti bol keseden para harcamaya başladılar öyle ki kariyer zirvesindeki D.Costa 'yı 38,00 mil. € satıp 66,00 mil. € 'ya geri aldılar

Belki iyi para verirsek Gaitan 'ın yolu da bize düşebilir ...

Gaitan ı biz konuşuyoruz herhalde klüpte adı bile geçmiyordur ..hayal yani

Son düzenleme:
Emre Çolak gelir mi yav,aşırı lazım bize
Emre+Gaitan
Emre+Bruma
Deniz+Gaitan
Deniz+Bruma
şu kombinlerin bi tanesi olsa müthiş oluruz yav+sol bek daha var tabii

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt