Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bruma veya emre mor ve doumbia şahane olur.mirallas-doumbia da kabul...

Asamoah/Luis/Criscito
Mirallas/Gaitan
+Akbaba

Müthiş olur 3 adet transfer bu takıma yeter

Tudor'un ısrarla istediği ve prensipte de anlaşılan Konoplyanka ise Terim tarafından veto yedi.Bütçeyi forvet ve sol bek için kullanma kararı çıktı.

Vay be Brighton Moussa Dembele'yi almis, 18m pound diyorlar, daha gecen yaz Chelsea ile aniliyordu 30-40m gibi rakamlar konusuluyordu

Şu cengiz haberlerini görünce içim kararıyor..İbb'de de öyle ahım şahım oynamadı Roma ne amaçla bu kadar para verdi hala çözebilmiş değilim..Milli takımda bakıyorum yine ışık yok.. Gittiğinden beri salih vol.2 olacağını düşünüyorum..Emre Mor ne kadar beyinsiz de olsa Cengizden çok katkı sağlayacağını düşünüyorum... Bizim ligde hızlı ele avuca sığmayan adamlar çoğu zaman iş yapıyor...

-----------------------------Muslera(Carrasco)------------------------
Mariano(Linnes)--Maicon(Koray)--Serdar(Ahmet)--Shaw(Lato)
-------------------Fernando(Tolga)--Asamoah(Selçuk)-------------
Faghouli(Sinan)----------Ndiaye(Akbaba)-------Belhanda(Garry)
-------------------------------Gomis(Eren)----------------------------

Ayrıca altyapıdan oyuncular kadroya ilave edilmeli ve ufak ufak ısındırılmalı.

Donk ve De Jong gönderilip Asamoah ve sol bek alınırsa başka transfere gerek yok kanımca. Genç oyunculardan faydalanıp onları takıma kazandırmak, sonra da iyi ücretlere elden çıkartmak lazım. Bu kadroda herhangi bir mevkide genç oyuncu oynatıldığında sırıtmayacaktır. Mesela Gomis cezalı Eren sakat veya formsuz, koy iletiyle Ahmet Sivri'yi. Eminim sırıtmaz..

yazın bir yere... Kaan Ayhan mutlaka gelecek bu takıma. Hocanın çok sevdiği bir oyuncu.

Asamoah çok önemli keşke becerebilsek de alsak.
direk 8 numarada bile oynar zaten asıl mevkisi orası idi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt