Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu profili olarak solbek için F. Luiz en iyi tercihtir tabi de dinamizmin en önemli unsur olduğunu düşündüğüm iki bekin birden 32-33 yaşında olmasını, orta-uzun vadede doğru bulmuyorum. Kısa vade hedeflerinin çok önemli olduğu bir dönemde, imkanı varsa transferine karşı olmak zor olsa da minimum 3.5 yıllık sözleşme isteyeceği aşikar, düzenli olarak ilk 11 oynayan bir oyuncusunu göndermek için kulübü de çok istekli davranmayacaktır, bu da maliyetin yükselmesi anlamına geliyor.

Hülasa, yakın kalitede daha genç bir solbek transferi öncelikli hedef olmalı. Öyle biri bulunamıyorsa ve çok ağır maliyeti olmayacaksa, ancak o durumda düşünülmeli...

emre mor olmazsa kerim freiyı alalım başşaksehirden

Aklima sol bek icin sadece Asamoah ve Filipe Luis geliyor ama Atletico banko oynayan Luis'i birakmaz, Juve de Asamoah'i sene sonuna kadar takimda tutar.

Fikret Orman: ''Arda Turan transferi gündemimizde yok.''

Fikret Orman: "Demba Ba bizim evladımızdır. Ben transferini isterim ama sakatlık durumunu bilmiyoruz. Bakmak lazım."

bi 8 numara ve bi sol bek kesin lazım.

Hoca dün 3lü orta saha ile başladı. Eğer böyle oynatmak istiyorsa oranın adamı Belhand değil. oraya adam lzm. Belhand kanatta takılır

Nevzat: Emre Mor ismi konusulmaya baslandigini duyuyorum.

Lassana Diarra bosta, 32 yasinda, 2 sene rahat oynar

Fernando
Lass - Ndiaye​

Muthis olur.

Terim'den Ebuoe hamlesi

Aslında şapşik bir kişilik, yardımcı olarak görev alabilir. Antrenmanlarda şakalar, espriler komiklikler yapar.

Takıma komedyen arıyorsak Cem Yılmaz'ı kiralıyalım..Yada Sahan Gokbakar.. Sahan'ın cok iyi bir Galatasaraylı oldugunu biliyorum.

Ben bu tip seylere prensip olarak karsıyım.. Galatasaray kulubu her dara dusene yardım edecek bir yer değil.. Darulaceze değil..

Terim'in bir diğer yanlış soylevi de Sabri ile ilgili.. Ben görevde olsam Sabri'yi tutardım, yollamazdım dedi..

Nereden tutarsan tut, elinde kalıyor... Gecmiş donemlerde Terim görevdeyken altyapıdan çıktı diye Aydın gibi adamların sozlesmeleri uzatılmıştı.. Bugun Aydın nerede, bilen var mı?

bende aynı fikirdeyim. şutlamak en mantıklı seçenek ama aldığımız fiyatın yarısını veren çıkar mı bilmiyorum.

Çıkar çıkmasına da en büyük engel kendisine verdiğimiz fahiş ve uzun süreli sözleşmedir; öyle bir teklif alması çok zor görünüyor maalesef...

Bir futbolcunun transferi sözkonusu olduğu zaman, ille de olumlu sonuçlansın diye çok fazla tavizkar sözleşmeler yapılması bizim kulüplerin en büyük hatasıdır. Her transfer belli düzeyde risk içerir, tutmadığı zaman eline sağlık; atsan atamıyorsun, satsan satamıyorsun!:red::mad:...

Nevzat Dindar: Felipe Luis'in menajeriyle konuştum. Devre arasında A. Madrid'den ayrılma gibi bir düşüncesi yok.

ben transferlerin fatih terime bırakılmaması gerektigine inanıyorum cünkü ciddi manada kötü transferler yaptırdı zamanında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt