Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 Ağustos tan bugüne sağlam gözüküyor renktaş bence alınabilir bir risk tabi ama ben her türlü gelmeyeceğini düşünüyorum.

Bize direk katkı sağlayacak adam lazım renktaş, yok uyum sağlayamadı yok sakatlandı falan bunlarla vakit geçiremeyiz. Shaw da bu tip bir oyuncu bence.

İngiliz oyuncular İngiltere dışına çıkmayı sevmez. Championship’e kiralık gider ama bize gelmez bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bize direk katkı sağlayacak adam lazım renktaş, yok uyum sağlayamadı yok sakatlandı falan bunlarla vakit geçiremeyiz. Shaw da bu tip bir oyuncu bence.

Öyle haklısın da mesela Asamoah ın da sakatlık geçmişi pek iç açıcı değil.Eğer sol bek adylarımız F.Luis,Asamoah ve Luke Shaw ise en mantıklı seçim Shaw olur bence.

İngiliz oyuncular İngiltere dışına çıkmayı sevmez. Championship’e kiralık gider ama bize gelmez bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burada hemfikiriz,bizimkisi bir hayal sadece.Foruma üye olduğumda attığım ilk mesajlardan biri 'Galatasaray da görmeyi hayal ettiğiniz oyuncular' konusunaydı ve sol beke Luke Shaw ı yazmıştım.Bu konuda hassasım yani :)

Öyle haklısın da mesela Asamoah ın da sakatlık geçmişi pek iç açıcı değil.Eğer sol bek adylarımız F.Luis,Asamoah ve Luke Shaw ise en mantıklı seçim Shaw olur bence.

Sezon başı olsa olabilir ama şu an Shaw mantıksız bir tercih olur.

Asamoah ilk sırada olmalı bence, joker bir oyuncu. Uygun fiyata da gelebilir.

Luis ise klasik devre arası transferi olur, katkı sağlar yani.

Gazetecilik ne kadar kolay yaw

Terim dostlarimizi devreye sokacagiz dedi diye nevzat hemen kafasinda senaryo yazmis Mourinho Fatih hoca'nin arkadasi olduguna göre Manu da kadroya giremeyen sol beki yazmis

Forumlari da takip ettin mi al sana hurriyet gazetesi Galatasaray muhabiri

Burada hemfikiriz,bizimkisi bir hayal sadece.Foruma üye olduğumda attığım ilk mesajlardan biri 'Galatasaray da görmeyi hayal ettiğiniz oyuncular' konusunaydı ve sol beke Luke Shaw ı yazmıştım.Bu konuda hassasım yani :)

Şimdi dikkatimi çekti. Mayısta üye olup da hangi ara mod payesi aldın heyiz?!..

Ulan çalhans geliyorsa alalım direk. Türk ve ayağı çok iyi ne bakıyonuz siz Avrupa'da bu aralar oynayamadığına.

İyi de bir Galatasaraylı kimliği vardır. 8+3 lafları dolaşıyor zaten.

Gaitanın artık futbola dönme vakti geldi ise kendisini kulübümüze davet ediyoruz.

Bjk tarihin en büyük efsanesine yol veriyorlar herhal.

''Herşey için teşekkürler''

DR9Qhq_W0AApBA8.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt