Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakanın belhandadan bi artısı yok frikikcimizde belli gerek var mı hakana

Fatih Terim: "Lato'yu yanıma çağırdım ve nasılsın dedim. "İyiyim" dedi. "İyiyim derken yarın forma versem, oynar mısın?" dedim. "Bir ayağım da gitse, oynarım" dedi. Karakter yapısından memnunum. Ameliyattan çıkmış, kolay değil."

Fatih Terim: "Sol tarafta eksik var. Belki atağa bir oyuncu da düşünüyoruz. Bazen transfer imkanları çıkabilir. Akılcı şekilde bir şeyler yapabiliriz. Çok fazla harcamadan..."

aslan news
Sol taraftan kastı sol bek Sergen. Sen yine iyi düşünüp sol kanadı da içine katmışsın. Ha gidip de atak için sol açık alırsa da olur tabii ki ama sanırım 2 transfer yapacağız. Sanmıyorum 3 olacağını

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Asamoha nöbetini tutacağız şimdi bir iki gün. Juventus bıraktı bıraktı yoksa başkasına yönelecek kulüp artık.

Asamoah > F. Luis > Shaw

Konoplyanka > Mirallas > Emre mor

Emre Mor sol kanatta yapamaz birde o var, kono ve özelikle mirallas ın skor katkısını düşündüğümüzde mirallas bizim için fırsat transferi olabilir.

Kalite olarak bakarsak F. Luis çok çok daha iyi diğer ikisinden ama yaş faktörü var işte. Asamoah hem yaş hemde joker kimliğiyle bizim daha iyi olabilir. Shaw da iyidir ama sakatlık durumu düşündürücü.

İşin özü Asamoah ve Mirallas gelirse ben fitim

Sinan Gümüş: "Fatih hoca baya bir pozitif enerjiyle bize yansıdı. Bende de belli oluyor sanırım. Beni galiba çok iyi geliştirebilir, Sinan'ı çok yüksek seviyelere getirebilir. Umarım 2. yarıda daha iyi bir Sinan görürüz."

Sol taraftan kastı sol bek Sergen. Sen yine iyi düşünüp sol kanadı da içine katmışsın. Ha gidip de atak için sol açık alırsa da olur tabii ki ama sanırım 2 transfer yapacağız. Sanmıyorum 3 olacağını

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ardanın dedigi gibi hücum oyuncusu dediyse kanat-forvet olabilir.sol kanat da olabilir.hücumcu zaten bu dediklerimiz de...

Forvete Ahmed musa fena olmaz. Kadroya bile giremiyor, Nijerya ile dünya kupasını istiyorsa bize gelmeli. Tam 4-4-2'Nin 2.adamıdır.

transfer olayı fırsat neticede.drogba önüne gelmese hoca solbek alacaktı o dönem.gidecekler gitsin de,sol kanat da gelir evelallah,forvette.

2.yarı için eldeki isimler

Muslera-Carrasso
Mariano-Linnes
Maicon-Serdar-Denayer-Hakan
Fernando-Tolga-Ndiaye
Belhanda-Selçuk
Feghouli-Garry-Yasin-Sinan
Gomis-Eren

1 bek ve 1 forvet eksikliği göze çarpıyor hocamın tespiti yerinde

Benim tanıdığım Fatih hoca forveti 2 kişiyle götürmez. Tek kişi bile alınacak olsa mevcut şartlarda mutlaka santrafor aldırır. O yüzden 2 kişi gelecekse sol bek ve ikinci santrafor olabilecek bir hücumcu düşünmekte fayda var.

Terim icimizden halledıp latoyu oynatacak gıbi gozukuyor

Fatih Terim: Topu alıp düşünmeye gerek yok. Hızlı oynamak gerek. Al hemen oyna.

ilginç

uygun fiyata iyi firsat transferleri bulunursa hayir demez, yani 2den fazla transfer de yapariz belki

ama transfer sov da yok

Fatih Terim: Sinan Gümüş'ün yeteneğinden şüphe yok ama sahaya yansıtılan farklıdır. Görülen farklı eylem farklı. Sinan Gümüş'e forma vermeyeceğim kendi alacak. Forma orda dedim.

Kesinlikle bir sol bek alınacak bunu biliyoruz bence gerekli koşullar oluşursa bir sol açık transferi de gerçekleşebilir belki kiralık+opsiyon olabilir belki daha maliyetsiz bir transfere gidilebilir sol açık için ama öncelik F.Luis - Asamoah -L.Shaw - Criscito gibi sol beklerde olacaktır
Zaten ilk 11 'imiz sakatlık/ceza olmadığı durumlarda sol kanat hariç belliydi bu transferlerden sonra artık takımın ilk 11'i tamamen oturur diye düşünüyorum

İşin alma kısmı olduğu gibi satma kısmını da düşünmemiz lazım bana göre seneye
Eray
Denayer-Koray-Hakan
Latovlevici-Tarık
De Jong-Donk -Selçuk
Emrah-Yasin
Eren

Bu adamların bir şekilde devre arası veya sene sonunda takımdan en minimum zararla gönderilmesi gerekiyor tabi bazı kişiler çıkabilir bu listeden duruma göre Yasin-Selçuk gibi veya bazıları eklenebilir Carasso-Sinan-Linnes gibi

Ama kadroda gereksiz maaş verdiğimiz veya yerlerine daha iyilerini alabileceğimiz bir ton adamla dolu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt