Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Mor,Çalhanoğlu,Kaan Ayhan,Umut Bozok. Bu dörtlüden en az 2 tanesi alınmalı. Üstüne iyi bir sol bekle iş tamamlanır.

En fazla 3 oyuncu alinacaktir. Devre arasinda daha fazlasi da mantikli olmaz.

Juventus Asamoah'ı, Atletico Madrid de Felipe Luis'i, devre arasında takımdan yollamamaya karar verdi. (Hürriyet)

o bu sabah hürriyet gazetesinde yazılan,ali nacinin bu söylediği 2 saat önce ydi.daha yeni yani benim dediğim.sidik yarıştırmayı bıraksak iyi olur.asamoah ve filipe luisten biri gelir elbet.

Calhanoglu ne top oynuyor ben cozemiyorum.hamit daha verimliydi deriz gelirse o derece. O yuzden kalsin orda. Cengiz asamoah bi de yedek forvet bulalim webo tarzinda tamamdir.

o bu sabah hürriyet gazetesinde yazılan,ali nacinin bu söylediği 2 saat önce ydi.daha yeni yani benim dediğim.sidik yarıştırmayı bıraksak iyi olur.asamoah ve filipe luisten biri gelir elbet.

UnimportantFondIrrawaddydolphin-max-1mb.gif

Dransfeeerrr Nöbeti @nerede kalmıştık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abi eto senelik 4 alıyo zaten bonusları falan 5i bulur yani o paralara güzel bi forvet alırız bence zaten

Eğer uygun bir aday çıkarsa kesinlikle seninde belirttiğin gibi yapmalıyız Ahmet

Ama ben alternatifimizin çok fazla olacağına ihtimal vermiyorum

O yüzden bize idareten bir golcü diye Eto demiştim

Yalnız yıllık aldığı parayı bilmiyordum sen şimdi yazınca vazgeçtim

Çok ciddi para yahu yıllık 5 milyon euro

o yaştaki birine verilmez yani

Avrupa'da ara transfer başlangıç tarihleri.

???????? İngiltere: 29 Aralık 2017
?? Almanya: 1 Ocak 2018
?? Fransa: 1 Ocak 2018
?? İspanya: 1 Ocak 2018
?? İtalya: 3 Ocak 2018
?? Türkiye: 4 Ocak 2018

Şöyle Necati tarzı bir forvet bulsak çok güzel olur. Düşünüyorum ama bulamıyorum ??????

Bülent Timurlenk : ''Sneijder artık kalplerde yaşar. Önce acilen bir sol bek bulması gereken Galatasaray'ın hücumda ihtiyacı olan oyuncu profiline uyan isim Atletico Madrid'den ayrılmak üzere olan Nicolas Gaitan'dır.''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt