Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ABD'nin dünyaca ünlü spor sitesi Bleacher Report'a göre Avrupa'nın 5 büyük ligi dışında 2018'de takip edilmesi gereken 5 futbolcu:

??Hirving Lozano (PSV)
??Manuel Akanji (Basel)
??Daniel Podence (Sporting)
??Badou Ndiaye (Galatasaray)
??Aleksandr Kokorin (Zenit)

DSCywdpX0AA0sCl

Sol bek eksikliği herkesin malumu ancak benim gözlemlediğim asıl eksiklik şu.bizde rakip alanda topu ayağında tutacak Deniz Turuc tarzı bir oyuncu lazım.O zaman gel git oyunu olmaz ve takım zor maçlarda kolay oyundan düşmez.

Mehmet Demirkol: "Hakan Çalhanoğlu'nun Türkiye Ligi'nde oynayabileceğini düşünmüyorum. Galatasaray'da Belhanda'yı kesebileceğini de düşünmüyorum." (NTV Spor)

Bence de yarım sezonluk Wagner Love isabet olur.Etoo maliyeti de yaşı da yüksek.Hani Rodellega bile olur sanki.

eto değil wagner love efsane olur

Tabi o da olur. Hangisi olursa böyle bir transfere ihtiyacımız var bence. İkisinin de sonradan girip 4-4-2yle katkı verme ihtimali %100. Sıkışan maçları çok rahat çözerler hem çok tecrübeliler. O kadar fazla ücret isteyeceklerini de düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Love Alanya'da aynı zamanda oyun kurucu rollerini de üstleniyor.Top tekniği, golcü özelliği, oyun görüşü bize uyar.Alanya maçlarında dikkatle izliyordum,adam her şeyi yapıyor.Love olmazsa küme düşer Alanya.Bize de Necati Ateş etkisi yapabilir.

Ali Naci Küçük: ''Hakan Çalhanoğlu zor ancak Kaan Ayhan gelebilir.''

Fatih Terim devre arasında 3 bölgeye transfer istedi; Sol bek Sol açık Forvet arkası (NTVSPOR)

Bizim bekler Ve kanatlar çok iyi olucak asamoah Ve Mirallas gelirse

Asamoah=Latovlevicci
Mariano=Linnes

Feghouli:Yasin
Mirallas:Rodriguez

Fakat diğer mevkiler hala soru işareti mesela orta sahaya Fernando Ndiaye ye defansta Serdar maicona hücumdada Gomis Ve Belhanda ya yedek yok sağlam nerdeyse şöyle bişey yapmalıyız bence

Defansta Hakan balta geri kazanılmalı en azından olası bi sorunda Hakan ahmet Denayer gibi vitaminsizlerden iyidir orta sahada da de jong Ve donku kullanmamız lazım yedek olarak malum bütçe kısıtlı yoska bi 8 numara şart aslında orayada forvet arkası içinde mutlaka Emre akbaba alınmalı Belhanda yı zorlar o kumaş var

Kadronun Yedekler böyle olur en azından

Muslera-Carrasso
Mariano-Linnes
Maicon-Donk
Serdar-Hakan
Asamoah-Latovlevicci
Fernando-Dejong
Ndiaye-Selçuk
Feghouli-Yasin
Belhanda-Emre
Mirallas-Garry
Gomis-??????

Alınabilirse gomisede bş yedek oyuncu olmassa alt yapıdan ahmet sivri değerlendirilsin Ve bana göre

Tolga,Sinan,tarık,ahmet,koray,Eren bunlar futbolcu falan değil doğru şutlanmalı

16 yabancı etti.

NTVSPOR - ÖZEL 1-Fatih Terim, Ryan Donk'u antalya kampına götürecek ve son kararı orada verecek.
2-Terim'in Tarık, Carrasso, Emrah ve Umut Gündoğan hakkında olumsuz rapor vermesi bekleniyor.
3- Altyapıdan 4-5 oyuncu Antalya kampına götürülecek.

Fatih Terim'in Emre Mor, Hakan Çalhanoğlu ve Kaan Ayhan'a yönelebileceği de gelen bilgiler arasında. Kadrodaki yerli sayısının artması gerektiğini bildirdi. (NTVSPOR)

NTVSPOR - ÖZEL 1-Fatih Terim, Ryan Donk'u antalya kampına götürecek ve son kararı orada verecek.
2-Terim'in Tarık, Carrasso, Emrah ve Umut Gündoğan hakkında olumsuz rapor vermesi bekleniyor.
3- Altyapıdan 4-5 oyuncu Antalya kampına götürülecek.
Carrasso bir maç doğru dürüst oynamadı.
Nasıl olumsuz oluyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt