Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.693
- 109.518
- 4.878
Ne olurSergen yat la dransfer olmaz bu saatte
[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne olurSergen yat la dransfer olmaz bu saatte
![]()
Juventus ve Chelsea, Alex Telles için Ocak ayında Porto’ya teklif yapacak. Telles’in Juventus’a gitmesi durumunda Asamoah'a Galatasaray için izin çıkacak. (Sporx)
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Galatasaray, Asamoah için Telles'ten haber bekliyor! - Futbol
Güzel bir sol bek; güzel bir forvet, güzel bir kanat.. Pek umudum yok ama hayırlısı.
Güzel bir sol bek; güzel bir forvet, güzel bir kanat.. Pek umudum yok ama hayırlısı.
Ben Asamoah gelse yeter bile diyebilirim adamı her yerde oynatırız![]()
Sergen yat la dransfer olmaz bu saatte
Porto şampiyonlar liginde devam ediyor ben portonun hedefleri doğrultusunda sene sonu satacağını düşünüyorum zaten juventus devre arası aldı diyelim şampiyonlar ligi kadrosuna yazamayacaklar asamoah resti çekmedikçe zor bir transfer olacak hocasına şöyle güzelinden bir el kol hareketi yapsa yeter![]()
Kanat alınmaz
Kanat bir nebze kabul edilebilir; Yasin ile Garry güzel katkı veriyorlar, feghouli'de 2.devre kendine gelecektir diye umuyorum. Sol bek ve forvet şart, özellikle sol bek hiç yok takımda, bu seviye'ye hiç yakışmıyor. Erene'de veda edilmeli, hiç verim alamadık neredeyse boşa gitti 5m, Gomis'e iyi bir yedek almamız şart.
Sol bek , forvet ve fernandoya yedek lazım bakalım neler olacak
kluivert birakmadi mi rentkas