Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brezilya’da kum gibi sol bek var. Asamoahın bizi kullandığını söyledik.
İnşallah araştırma yapmışlardır Güney Amerika’dan, Evra gibi şeyinin kılı ağarmış adamları getirmezler.

asamoah olmazsa filipe luis GALATASARAYDA demişti bipspor.ne sallıyolar yav.daha transfer sezonu başlamadı.bi durun Allah askına...30 gün var.iyi bi isim alırız.

Övüyorsun madem, başarılı örneklerle kıyaslaman gerekir. Forumda ''Sui misal, misal olmaz'' sözünü yazmaktan bıktım usandım billahi!...

Telles' iniz top 10 a dahil kulüplerden birinde düzenli olarak ilk 11 oynasın, futbolla ilişiğimi keserim; daha ne diyeyim?...Bak, koskoca futbol takipçiliği kariyerimi koyuyorum ortaya; hadi bakalım, eşdeğer bir cevap verebiliyor musun?!:oley::asd22::DD...

Benim iddiam top 10 takımda oynar değildi yalnız. En başından bu yana söylediğim Telles'den iyisini bizim alamayacağımız. Yaş ve kalite olarak çok zor denk gelir bize. Galatasaray seviyesinde her takımda oynar Telles.

Evra-Behich falan çok kötü seçenekler yaw Sevilla sol bek almış Carole'ü bedava döndürsünler bari idarelik olarak,Sene sonu adam gibi birisini alırlar oraya.Latoyu oynatmamak gerekiyor bu yüzden Carole en kötü gelsin

FutbolArena

ÖZEL - Yılbaşı tatili için Amerika'ya giden Fatih Terim, seyahat öncesi yönetime verdiği raporda yabancı kontenjanının boşaltılmasını ve kaleci Carraso ile yolların ayrılmasını istedi

alternatif behic haberine 10 sayfa yorum yapan yere duyum vermem ben
...
17b2f8ad5e29d5e971bb32c1aa071c8e.jpg

Maicon-Serdar-Denayer-Hakan-Ahmet
Fernando-Koray-Badou-Tolga-Selçuk

Şu rotasyonlarda Donkun işi ne ya yollayın gitsin işte sezon sonu zaten gidecek Carrasso takıntısını çözemiyorum

Evra gelsin bari,onca Cl ml maçına çıkmış gözü kapalı oynar ligte-bizim 25lik Türklerden daha fittir

Evra öldü artık 37 yaşındaki oyuncu alınır mı yaw,Marsilyada bile tutunamıyordu zaten yedekti ceza olayları falan tuzu biberi
36 yaşında 1.5 sene kucaginda hoplatir bizim ligi. Carole dediğimiz adamin Latovdan çok büyük bir artısı yok. Ha bana latomu carolemü desen carole derim ama ikiside bizim kalitemiz için yeterli değil. Kısa süreli Evra, Sonrasında genç bir brezilyalı deli oğlan seçeneği fena durmuyor

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

FutbolArena

ÖZEL - Yılbaşı tatili için Amerika'ya giden Fatih Terim, seyahat öncesi yönetime verdiği raporda yabancı kontenjanının boşaltılmasını ve kaleci Carraso ile yolların ayrılmasını istedi
lato ve donku da yollasın bi zahmet hoca.

36 yaşında 1.5 sene kucaginda hoplatir bizim ligi. Carole dediğimiz adamin Latovdan çok büyük bir artısı yok. Ha bana latomu carolemü desen carole derim ama ikiside bizim kalitemiz için yeterli değil. Kısa süreli Evra, Sonrasında genç bir brezilyalı deli oğlan seçeneği fena durmuyor

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ölü yatırım,Linnes kadar katkı vermez gelirse daha iyi anlarız bunu

Evra+ Genç sol bek iyi bir kombinasyon olur gibi, genç oyuncu için Evra iyi bir tecrübe.

Galatasaray yönetimi, Tudor'un ayrılmasının ardından bitmek üzere olan Evra transferinden son anda vazgeçti. [Le10 Sport - Özel] 24 aralık 2017

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt