- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Çok vasat başladı nöbet. Umarım iyiye gider. Iyi geceler gsc
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
su anda dönen isimlerin hepsi palavra bence asamoah harici ,terim varken floryadan haber sızarmı allah askına
Benim oglan 6 yasinda solak valla yetenegi varsa sol bek olarak yetistirilmek uzere verecem Galatasaray Futbol Okulu'na istiyor zaten.Harıl harıl sol bek arıyoruz ne lânet bir mevkiymiş ben kendimi bildim bileli o mevki feraha kavuşamadı. Hakan Ünsal & Ergün Pembe'ye yetişemedim.
Biraz yetenekli ise hayatı kurtulur hocam, hiç durma.Benim oglan 6 yasinda solak valla yetenegi varsa sol bek olarak yetistirilmek uzere verecem Galatasaray Futbol Okulu'na istiyor zaten.
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla yetenek onemli tabi de bi tarik,sabri,eray sansi olsa da fena olmaz,gerci onlara da cok kufur ediyoruz bilemedim simdiBiraz yetenekli ise hayatı kurtulur hocam, hiç durma.
Ben de ileride oğlum olursa direk gönderecegim bunu kaleci yapın diye. Yedekte bekler yattığı yerden mis gibi para kazanır.
Bu transfer döneminde biz,fb ve ts de sol bek alacak gibi gözüküyor.Bakalım en iyisi kime gelecek.
6 aylık için yeterli. Kalitesi ve tecrübesş yeter lig için bu süre içinEvra 36 yasindaymis