Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmed musa ilk hedef olmalı olmazsa love falan düşünülür,bruma kiralanıp beke de kaliteli bir isim gelse tamamdır

Gomis wagner ikilisi ile arenadaki maçlarda ilk 20 dakikada skor 3 0 olur

Galatasaray, Asamoah için bu hafta yeni bir girişimde bulunacak. Asamoah'ın alternatifi ise Patrice Evra. (beIN SPORTS)

Eğer istiyorsak kesin aldık bence tam imparatorun istediği adam gezgin pas oyununu bilen bitirici tecrübeli ligi biliyor yeterki isteyelim..

Orta saha yedeklerimizi Emre Akbaba, Deniz Türüç ve Emre Çolak yapalım oh mis işte. Bide Afrika dan adam yiyen gencecik bir 6 numara buldukmu tamamdır

Devre arasında hücuma ligi bilen adam almak her zaman pozitif etki etmiştir, Galatasarayımız Necatiyle, tinerciler Yusufla eziklerde Webo ile bunu tasdiklediler daha önce. Şimdi avrupadan oynayan adamı getiremessin zaten alacağın adam mutlaka yedekte takılan yafa 18e giremeyen adam olacaktır paraya kıymadığın müddetçe. E geldi 24, 25.haftaya kadar zaten toplayamaz. O yüzden ben Wangner Love için pozitif düşünüyorum şuan. 1.5 sene götürür bizi rahat rahat

Bekliyoruz.
7fe4a76dafcadde511a36c4faabe3b4c.jpg

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evra ve Love :red: ,Love iyi futbolcu lakin Alanyadaki rahatlığın çeyreğini bulamaz bizim gibi bir takımda,Evraya zaten diyecek bir şey kalmamış.Daha iyi transferler bekliyorum açıkçası bunlar yetmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt