Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Love basan ve koşan bir oyuncu değil.
Tek vuruşlari gayet iyi ama gomis ile nerdeyse aynı özeliklere sahip.

Çift forvet oynuyorsan eğer yaş ortalamaları 33 olamaz.

Gomis olmasa love alinabilirdi ama Elimizde Gomis olduğu için love çok gereksiz bie transfer olur.
Para,enerji ve şampiyonluk kaybı olur.

Çift forvet için bize orta boylu,hızlı,pirpir ve kanat özelliği olan bir isim lazım.

Transferi, terim'e bırakırsak eğer paralar yine çöpe ve komisyona gidecek.

Bıktık artık bi yanlış ve manager transferlerinden.

Gün yüzü görme DURSUN!
Pato diyorsun yani renktas

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

jackson martinezi getirin love yerine adam 3 yıl daha oynar rahat çatır çatır golleri dizer fiziği yakaladı mı

Sag ayakli sol bek son derece gereksiz bir hamle olur

Bi zahmet serdar kazmasinin yerine birisi alinsin.

Santon haberleri yalan

Fatih hoca sag ayakli sol bek almaz

Fatih Terim'in ikinci yarıda şans vereceğini açıkladığı Hakan Balta tatilde evinde çalışmalarını sürdürdü. Eşi Derya Balta ise sosyal medyadan böyle takıldı.

DSeBnoiX4AATGPQ

DSeBoPoWAAI0rSm

Son düzenleme:
Love kesinlikle katkı verir bundan yana bir kaygımız yok Eren mi Love 'mi desek tabiki de Love deriz ama Alanya 'nın başkanı çakal Love 'nin sözleşmesi devam ederken öyle az buçuk paralar için göndermez onu iyi para ister ki haklı da bence 33 yaşındaki adama bonservis vermeye gerek var mı ? kesinlikle yok

İlla forvet alacaksak 2 seçenek var
1)Avrupa takımların kullanmadıkları A.Musa-S.Doumbia gibi adamları kiralamak
2)Çin liginden adam kiralamak adamların ligleri yok şu anda Pato-J.Martinez gibi adamları kiralayabiliriz oradan

Serdar kazması mı ? :D Sezon başında ben de aynı görüşteydim ama oynadığı maçlarda Ramos performansı gösterdi acımasız olmayalım.

Ramos duysa futbolu birakir :) biraz baski geldigi zaman mala bagliyo. Top serdar'in ayagina geldigi zaman gozlerimi kapiyorum.

Love kesinlikle katkı verir bundan yana bir kaygımız yok Eren mi Love 'mi desek tabiki de Love deriz ama Alanya 'nın başkanı çakal Love 'nin sözleşmesi devam ederken öyle az buçuk paralar için göndermez onu iyi para ister ki haklı da bence 33 yaşındaki adama bonservis vermeye gerek var mı ? kesinlikle yok

İlla forvet alacaksak 2 seçenek var
1)Avrupa takımların kullanmadıkları A.Musa-S.Doumbia gibi adamları kiralamak
2)Çin liginden adam kiralamak adamların ligleri yok şu anda Pato-J.Martinez gibi adamları kiralayabiliriz oradan

en iyisi genç birini almak olmadı mı altyapıdan birini oturtursun yedekte türkiye kupasında da oynatırsın gelişmesi için

Bu forumda tuhaf tuhaf seyler okuyorum, Belhanda'ya yeteneksiz, Serdar'a kazma derler...

Forveti filan boş verin de ilk başta adam akıllı bir sol bek alınsın öyle A.Behich-Santon filan diyorlar veya Carole dönecek filan diye böyle şeyler olacağına hiç sol bek almayalım daha iyi

Hem ben herkesin aksine şu an basında çıkan haberlerin hepsinin yalan olduğunu düşünüyorum Terim geldi ilk icraatı haber sızdırıyor diye adam harcamak oldu şimdi bu transfer haberlerini sızdırmaya ne klüpte çalışanların bir tarafı yer ne de habercilerin içeri sızmaya

Bence bir anda beklenmeyen transferler görebiliriz

Forveti filan boş verin de ilk başta adam akıllı bir sol bek alınsın öyle A.Behich-Santon filan diyorlar veya Carole dönecek filan diye böyle şeyler olacağına hiç sol bek almayalım daha iyi

Hem ben herkesin aksine şu an basında çıkan haberlerin hepsinin yalan olduğunu düşünüyorum Terim geldi ilk icraatı haber sızdırıyor diye adam harcamak oldu şimdi bu transfer haberlerini sızdırmaya ne klüpte çalışanların bir tarafı yer ne de habercilerin içeri sızmaya

Bence bir anda beklenmeyen transferler görebiliriz

Reis Asamoah'i mi tercih edersin yoksa Laxalt mi

Sol bek transferi için Inter'den Davide Santon'u gündemine alan Galatasaray,oyuncunun Türkiye'ye gelmek istememesi sebebiyle transferden vazgeçti.

(Sky Italia)

sitedeki haber 29 aralıkta ama 29 aralıktaki orjinal haber bu

Evet olabilir,haberin içeriğini saçma sapan çevirdi zaten translate ben yabancı kaynakta haber varmı diye bakmıştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt