Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en iyisi genç birini almak olmadı mı altyapıdan birini oturtursun yedekte türkiye kupasında da oynatırsın gelişmesi için

İşin açıkcası şu şikecilerdeki V.Janssen gibi birisini kiralayabilsek çok iyi olacaktı reis

Alırız yarım dönem gerek Gomis 'in yanında çift forvet oynar gerek kupa maçlarında oynar sonra seneye avrupaya gideceğimiz zaman memnun kalırsak takımıyla oturur bir daha konuşursun ama şimdi tutup V.Love 'a bonservis vericez bir ton maaş bağlıycaz adam 33 yaşında Gomis 32 yaşında 1-2 yıl sonra haydi bir daha forvet ara bir daha tonlarca bonservis ve maaş bağla adamlara bu klüp zaten böyle saçma günü kurtarmalık transferler ile bu hale gelmedi mi ?

Dediğin gibi genç yatırım yapılacak birisi de olabilir veya masrafsız kiralık istemezsek kolayca bırakabileceğimiz birisi de olabilir

ya vagner love'a bişey diyen yok.eger hem sol kanat hem forvet alınacaksa tamam. ama aradıgımız kanat forvetse mirallas veya ahmed musa buna daha uygun.

ce19046ec80eae23cc081a42e2c1fde1.jpg

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Serdar saatli bomba .
Ama fena da değil savunma konusuna sadece bakarsak.
Top onda iken ama ve rakip takım baskı yaptığında tir titriyorum izlerken

serdara kazma diyenlere chedjouyou geri getirmek lazim.

Reis Asamoah'i mi tercih edersin yoksa Laxalt mi

Reis sol bek için düşünürsek kesinlikle Asamoah derim Tudor 'un üçlü savunmasında kanat/bek için olsaydı kesinlikle Laxalt derdim

Laxalt sol bek oynamak için
Defansı
Fiziği
Pozisyon bilgisi
Kesiciliği
Ve tepkileri

Kesinlikle yeterli değil

F.Luis>Asamoah>Juan Bernat>Jaume Costa>Criscito>Augustinsson>Fabra>Tagliafico>A. Baba>Dalbert

Diye gidiyor benim öncelik sıram öyle basında çıkan Evra-Carole-Santon gibi isimlere hiç sıcak bakmıyorum tamam çoğu kolay değil bu isimlerin transferi ama elbet birisi transfer edilebilir ...

serdara kazma diyenlere chedjouyou geri getirmek lazim.

Yav bazıları gerçekten ilginç bir stoperin ilk önceliği defans yapabiliyor olmasıdır Serdar 'ın en iyi yaptığı şey defans yapmak

Ama bazıları Denayer-Chedju gibi stoperler için ölüyor adamlar defans yapmaktan başka her türlü meziyeti var maşallah

Bana sorsan A.Çalık bile Denayer 'in önündedir defans konusunda tutup yine kiraladık adamı sırf hava alanı olayından dolayı

Yav bazıları gerçekten ilginç bir stoperin ilk önceliği defans yapabiliyor olmasıdır Serdar 'ın en iyi yaptığı şey defans yapmak

Ama bazıları Denayer-Chedju gibi stoperler için ölüyor adamlar defans yapmaktan başka her türlü meziyeti var maşallah

Bana sorsan A.Çalık bile Denayer 'in önündedir defans konusunda tutup yine kiraladık adamı sırf hava alanı olayından dolayı

chedjou tam les ama denayer son lig maci bek olarak idare etti yine.

evertondan bolasieyi kiralayıp,mirallası da forvete alalım

keşke asamoah,gaitan,bolasie ve mirallas bizim olsa

Bu şimdinin konusu değil tabiki ama yaz transfer döneminde kesinlikle bir stoper'e ihtiyacımız var Serdar-Maicon tamam tuttu iyi de oynuyorlar ama bu ikilinin devam sıkıntısı olabilir Maicon bildiğimiz kasap stoper karta yakın oynuyor ligdeki hakemler Maicon 'a kart vermek için bahane arıyorlar Serdar 'da maşallah bu yıl olmadı ama kariyerinde birsürü uzun sakatlığı olan birisi ve Serdar 'da kart sorunu olan bir stoper

Serdar - Maicon ikilisinin yan yana oynamadığı 4 maçın 3'ünü kaybetmişiz(trabzon-başakşehir-malatya) hani seneye avrupa da olacağımızı da düşünürsek en azından 1 stoper transferi daha şart hem Serdar-Maicon ile forma rekabeti sağlar hem bu ikili olmadığı zaman Denayer-Ahmet-Balta gibi adamları izlemek zorunda kalmayız çünki Ahmet-Hakan-Denayer filan kesinlikle Galatasaray 'ın stoperi değil ...

Edit: Mümkünse yabancı olsun bu stoper yerli stoperlerden çok çektik ...

2017 yılının son duyumunu verelim o zaman:) kendisi bizim listemizdedir. oyuncu ile ilgili bir sıkıntı yok. yani kulüpler anlaşırsa bize gelir. tabii burdaki en önemli sorun oyuncunun isminin monaco ve marsilya ile anılması:( ne olacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz.
31 Aralık 2017 19:02 · gurrpegi

Oyuncu: Jerome Roussillon

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt