Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Di Francesco'nun sisteminde kendine yer bulamayan Peres, devre arasında ayrılmayı düşünebilir. (Corriere dello Sport)

2 gün içinde Asamoah veya Evra gelmeli. Bir an önce takima katilsin uyum saglamaya başlasın. Asamoah olağanüstü mükemmel olur ama ben hala zor görüyorum. Juventus şerefsizlik yapıyor. Evrada beni çok mutlu eder.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

FutbolArena

ÖZEL - Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in dönüşü rötar yaptı.

Fatih Terim'in ailesi ile birlikte 1 gün rötarlı olarak yarın akşam İstanbul'a geleceği ve hemen sol bek bölgesindeki transfer çalışmaları için Başkan Dursun Özbek ile bir araya geleceği ifade edildi.

Ligue1’de 6 ay sonra serbest kalacak isimler:

DSjMtBaXkAAVMr7

Belhanda apaçisini biraz bu sene parlatıp seneye Çin'e filan iteleyelim min zararla. Yerine beleş Ben Arfa alalım.

Bi ara sağ kanat yoktu sol kanat alıp duruyorduk, şimdi de sol bek yok sağ bek alacağız heralde. :asd:

Asamoah gelmez

Hatta juve ile sözlesme uzatabilir

Schalke 04, Juventus'tan Marko Pjaca'yı sezon sonuna kadar kiralamak üzere. (La Gazzetta dello Sport)

Konoplyanka'yi kiralayalim

Beyler uyuyorsunuz herhalde farkında mısınız bilmiyorum ama bu şerefsiz tinerci tayfasi her gun Fatih Hoca aleyhinde hashtag acip duruyor simdide 90li yillarda bizim kampuse gelip kendinden yasca kucuk kiz ayartmaya calisan selo denen herifi hashtag yapmislar Cok enteresan bir sekilde bunlar cidden tirsiyor. Yeni hashtag ile hic ugrasmayalim direk bunun altinda su heriflere haddini bildirmeyelim mi

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hashtagi popüler yapalım yani:confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt