Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takımlar 1-2 güne kampa gidiyorlar ama hoca daha türkiyeye bile gelmedi,yardımcılarda tam netlesmedi

transfer icin net adımda yok bu koca kulak terimin basını cok agrıtacak gibi

asamoahı bizim yerimize kapacak ballı kulübü simdiden merak etmekteyim

carole geri dönüyormuş. Kaynak : Milliyet(Nevzat?)
umarım evra veya asamoah gelir yoksa carole çok küfür yiyecek.

carole geri dönüyormuş. Kaynak : Milliyet(Nevzat?)
umarım evra veya asamoah gelir yoksa carole çok küfür yiyecek.
onur dinçer diye bi ergenin haberi,ne kadar olumsuz haber varsa yapıyo sezon basından beri.bizim carole ihtiyacımız yok.

haber alamadan transfer haberi yapan mal muhabirler,önce hocanı u.s.a den gelmesini bekleseydiniz bari,at kafalılar,yalanlarınız daha inandırıcı olurdu

çok sıkıcı ya ,iyi akşamlar

Carole'u ortaya attiniz ve Sergen'in moralini bozdunuz...

İnşallah bu transfer döneminde adam akıllı bir bek gelir açıkcası ben Evra gibi 6 aylık çözümlerin değilde uzun zadede Galatasaray 'a hizmet edebilecek birisinin alınmasından yanayım inşallah şu Asamoah meselesi bu sefer çözülür

İlk 11 için konuşayım bence böyle olursa yaz transfer dönemine bir tek transfer sol açık için kalır

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Asamoah
Fernando
Badou-Belhanda
Feghouli-Gomis-Transfer

İnşallah şampiyonluk ve ucl paraları hesaba katılarak adam akıllı takımı taşıyacak bir sol açık transferi yapılır

Volkan Şen ve Bongonda ile yollarını ayırmayı planlayan Trabzonspor'da her iki oyuncu da Belek kampında yer alacak ve transfer süreçleri netleşene kadar takımla çalışmalarını sürdürecek.

gecmis olsun ft volkani kacirmaz

vay be Bakambu 40 milyona Cine gidecekmis

Carolu defterden silen
ASRIN hatasini yapar

Carole'un geri donecegini kim soyluyor? Ben oyle bir aciklama gormedim.

Carole geri donerse Terim buyuk yanlis yapar. Carole agir oyuncu, pozisyon hatasi da yapiyor. Orta acmasini da bilmiyor. Carole getirecegine avrupadan genc bir adam alsinlar belki tutar. Carole tutmayacagi belli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt