Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma ya da Konoplyanka alınırsa çok iyi olur.

Sakib
Carole
Latovlevici
Hakan Balta
Linnes

Phenomenal

Sakıbı tavşanlıda oynarken canlı çok izledim çok çok iyi bir oyuncu. Ayaklarını çok düzgün kullanıyor hem defansı hem ofansı iyi beklerden fakat şöyle birşey var. Burası Galatasaray. Sakıb anadolu takimlari bazinda çok başarılı oyuncu fakat bizde oynayamaz. Küfür yemesini istemiyorum o yüzden gelmesin.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Carole-Lato gibi mütiş bir rotasyona erişebiliriz gibi duruyor

DSocjCrX4AYei58

Dursun bu gidişle yine ölümü gösterip sıtmaya razı edecek gibi. Sakıp'lar, Aziz Behiç'ler, sepetlenen Carole'lar zikredilmeye başladı.

Dursun bu gidişle yine ölümü gösterip sıtmaya razı edecek gibi. Sakıp'lar, Aziz Behiç'ler, sepetlenen Carole'lar zikredilmeye başladı.

sakıb,aziz behic filan alınmazda devre arası carole alınabilir bence mantıklı olur.Çünkü hiçbir takım astronomik bir teklif gelmeden elindeki iyi oyuncuları devre arası satmaz.Tinercilerin bile cenkin yerine oyuncu bulamadığı burak yılmazı transfer edeceği konuşuluyor.

Carole'ün geçen sene yedirdiği goller aklıma geliyor Evra riskine girmek daha mantıklı olur gibime geliyor Asamoah olmazsa

bence hafta sonuna kadar asamoahla anlaşırız olmadı zaten evra gelir carole kumarına gerek yok

öncelik sol bek ondan sonra eren yerine bence bunu almalıyız Yaya Sanogo aboubakarda vasatta burda coşmuştu bu da belki açılır burda fatih hocayla birlikte

Son düzenleme:

@tunc1184

Latolevici, Donk, Tarık Camdal Bonservisiyle. Ahmet Çalık 6ay kiralık Antalyaspor da. Bu adamlar à kamyon dolusu para verip GS kakalayanlara kim yil verdiyse.......

kimdir bilmiyorum,takipçi sayısı iyiydi.paylaşayım dedim,hiç yoktan iyidir.duyumsuzluktan ölecegiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt