Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

@tunc1184

Latolevici, Donk, Tarık Camdal Bonservisiyle. Ahmet Çalık 6ay kiralık Antalyaspor da. Bu adamlar à kamyon dolusu para verip GS kakalayanlara kim yil verdiyse.......

kimdir bilmiyorum,takipçi sayısı iyiydi.paylaşayım dedim,hiç yoktan iyidir.duyumsuzluktan ölecegiz

Tek umudum Hamza, keşke doğru olsa.

@CimbomFacts

Genel Kurul Üyesi Tunç Üner: “Latovlevici, Donk, Tarık Çamdal bonservisiyle, Ahmet Çalık 6 ay kiralık Antalyaspor’a gidiyor.”

biraz hareket olsun

Eren ligde bu sezon 11 mac oynamis, toplam 268 dk, 0 gol 1 assist

Bu takima sol bek ve forvet sart, gerektiginde 442 oynariz, Gomis cezali veya sakat oldugunda guven veren bir forvet lazim bu takima

4'üde gidebilir Sakıpta hediye olarak Antalyada kalsın Carrassoda gidecekse de Jonga lisans çıkabilir

Kuruluş felsefesi yabancı takımları yenmek olan Galatasaray'ın hocalığına avrupa maçlarını lig için savsaklayan A. Avcı gelemez, hatta gelmesi teklif dahi edilemez.

SON DAKİKA - Robin Van Persie, ayrılmak üzere Fenerbahçe ile anlaştı. Feyenoord’a imza atacak. (L’equipe)

SON DAKİKA - Robin Van Persie, ayrılmak üzere Fenerbahçe ile anlaştı. Feyenoord’a imza atacak. (L’equipe)

200.gif

Cedric Carrasso, Galatasaray'dan ayrılmak istiyor. Ligue1 ekiplerinden Angers ile görüşme halinde. [RMC Sport]

@tunc1184

Latolevici, Donk, Tarık Camdal Bonservisiyle. Ahmet Çalık 6ay kiralık Antalyaspor da. Bu adamlar à kamyon dolusu para verip GS kakalayanlara kim yil verdiyse.......

kimdir bilmiyorum,takipçi sayısı iyiydi.paylaşayım dedim,hiç yoktan iyidir.duyumsuzluktan ölecegiz

inşallah doğrudur bence adam almak kadar bir yandan gereksiz külfetten kurtulmakta önemli
+Eren
+Selçuk
+Sinan
+Yasin
+Koray
+Balta
+De Jong

Gibi bir sürü adamı da ekleyebiliriz bu listeye

Lan şu genel kurul üyesinin transfer duyumu gerçekleşsin ilk fırsatta sadaka çıkaracağım yeminle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt