Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamsiler Mas'ı Boca Juniors'a satmış.

DSrJm8IWsAAQHDU.jpg

Ianis kupa harici bizim takımda oynayamaz yaw yabancı kontenjanı harcamak falan çılgınlık olur

ozan t. ivedilikle takima katilmalidir..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

de Jong gidiyormus Carrasso ve Latoda gidecek diyolla Henk-Donk sürprizi olabilir

Serdar Ali Çelikler: ''Antrenör seminerine bile çağırmadığınız, davalık olduğunuz bir hocanın çalıştığı ligi organize eden kurum, o kulübe karşı tarafsız olabilir mi?'' (Habertürk) https://twitter.com/CimbomFacts/status/948827908763725824/photo/1

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu yazan da Fenerli. Tüm dertleri yabancı hocaları harcayıp oraya Terim-Denizli'yi dönüp dolaştırıp getirmek üzerine kariyer inşa eden yalama Galatasaray gazetecilerinden çıt çıkmaz.

Bunu yazan da Fenerli. Tüm dertleri yabancı hocaları harcayıp oraya Terim-Denizli'yi dönüp dolaştırıp getirmek üzerine kariyer inşa eden yalama Galatasaray gazetecilerinden çıt çıkmaz.
Ben bu ikinci yarinin çok zor olacağını düşünüyorum şampiyon yapmamak adina herşeyi deneyebilirler.

Herkes solbek arıyor kimse memnun değil son on yılın modası oldu

asomoahtan benim anladıgm juveden iyi bir sözlesme kapmak derdi hem daha iyi maas hem yeni sözlesme

bizi kullandı gibi

Bruno peres iki gün önce söyledik yeni haber yokmu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan 2 senedir sol bek ariyon hiçmi ön görüşme yapılmaz hep yumurta dayancakmi kicimiza.

italyan muhabirlerde bizim ali nacilerle evrenlerle fazla takılıyorlar galiba sag bek yazmaya basladı mallar

Bu takımın en az ihtiyacı olan mevkilerden biri 10 numaradır ara transfer itibariyle...

Yeni bir 10 numara transferi demek; Belhanda' dan ümit kesmek (Benim en başından ümidim yoktu, en az zararla ve en kısa zamanda paketlenmesini dilerim, ancak kalırsa mecburen şans verilecek) ve Badou ' yu verimli olamayacağı defansif görevlere hapsetmek anlamına gelir. Daha önemlisi, Hoca Belhanda' dan umduğu verimi alamazsa yeni bir 10 aramayacaktır diye düşünüyorum.

Junior Hagi şu an için çok lüks olacaktır, ihtimal vermiyorum...

Ustune kurmaya çalıştığın yapı doğru da gidiş yolu yanlış.

Eğer sen ilk yarıda Belhanda’yı yedekleyecek bir oyuncu alsaydın belki de rekabete sokacaktın ve daha çok performans alabilecektin. Sisteminde Belhanda’ya mecbur olduğun için hep oynadı.

Ama şimdi genç hamle dusuk maliyet Jr Hagi , bak 4-4-2 ye dönerim kulubenden çıkamazsın diyerek Love.

Bunların hepsi Belhanda’yı oynamak için itecek isimler tabi bence olması gereken ortasahaya pasör, ayağı temiz bir adam almak. Hem Ndiaye’yi öne çekebilmeni sağlar hem de bazı maçlarda skoru tutmanı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt