Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bruno peres mükemmel bir bek ama sağda oynayan birini almak şu anda lüks kaçar. sol tarafta ne kadar etkili olacağı da meçhul.

Patrice Evra: ''Tanrıya odaklan, bu oyunu seviyorum, gelecek, kararlar.''

RnLVd6.png

Evra gelsin iş yapar 1 senedir asamoah la uğraşıyoruz bıkkınlık verdi iyiice evrayı alalım önüne sqğlam bi adam alalım

6 ay için makul bir rakam istiyorsa Evra nın gelmesine hayır demem..

Neticede Manoca, Marsilya, M.United , Juve gibi takımlarda ve Milli takımda oynamış bir adam.. 2 yıl oncesine kadar dunyada mevkisinin en iyilerinden biriydi..

Carrasco,nigel de jong,ryan donk,lato,denayer,linnes şutlansın hepsi gereksiz adamlar.Evra,carole ve kaan ayhan gelsinler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bruno Peres sağ bek la aslan gibi Mariano var orada ne yapacağuk

Carrasco,nigel de jong,ryan donk,lato,denayer,linnes şutlansın hepsi gereksiz adamlar.Evra,carole ve kaan ayhan gelsinler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Linnes carole den iyi sağ bek sol bek ikisini de oynuyor carole gelmesin mümkünse şutlasınlar evra lato linnes mariano bekler yeterli olur bence

Beni asıl tedirgin eden konu işe yaramayan, gitmesi gereken adamlara FT nin tekrar sans vermek istemesi, kampa davet etmesi.

Gereksiz yere kadroda tutulan, oynatılmayan, kadroda şişkinlik yapan ve butceye kulfet getiren tum adamlarla yollar ayrılmalı..

Yani Riekerink ve Tudor zamanında baslayan kadro temizliğine devam edilmeli..

Benim degerlendirmelerime göre ; Carrasco, Eray, Tarık, H.Balta, A.Calık, Donk, De Jong, Endogan Adilli, U. Gundogan, Emrah , Lato bonservisleriyle , Koray, Sinan kiralık olarak gitmeli.. Denayer sene sonunda yollanmalı..

Gelmesini istediklerim : Kaan Ayhan , E.Akbaba, Ahmet Musa, ve bir sol bek

Yalçın Ayhan, Osmanlıspor ile anlaşmış.

Evet 10 verdik ;(

Yüzyılın kazığı.

sent via GSC

Koşan, hareketli 10 numara diye verdiler bize.

Adam en zayıf takımlara karşı bile sahada kayboluyor yaw

Neyse, Bruno peres gelir mi la. Serie A da 9 maçta oynamış bu sezon

Bruno peres alıp marianiyo cine paketleriz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yerli sayılmıyor, yabancı olarak oynayacak. Her ne kadar Türk vatandaşlığı olsa da.
Bu sebeple gereksiz bir transfer olur.Direkt katkı sağlayabilecek kanat oyuncularına ihtiyacımız var; Bruma gibi Konoplyanka gibi Ntep gibi.

Yerli olarak oynayacak. Sebebi ise Romanya A MT nda oynamamis olmasi (oynamadi diye biliyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt