- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ucuza bırakmazlar bence, daha bu yaz 12 Milyona aldılar.Koşan, hareketli 10 numara diye verdiler bize.
Adam en zayıf takımlara karşı bile sahada kayboluyor yaw
Neyse, Bruno peres gelir mi la. Serie A da 9 maçta oynamış bu sezon
güvenilir mi sayın vasf harşim.
Ucuza bırakmazlar bence, daha bu yaz 12 Milyona aldılar.
Mariano ve backup olarak Linnes varken ve kesinlikle bir sol bek ihtiyacı varken neden yeni bir sağ bek ismi ortaya çıktı pek anlam veremiyorum açıkçası.
sent via GSC
Niye orijinal sol bek aramıyorlar yaveleman sol bek de oynuyor. Hoca brezilya ekolü takılmak istiyor herhold![]()
Fırsat transferi mariano kaç yıl oynayacak bizde kaçırmamak lazım peresi
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Opsiyonel olarak sol bek stoper oynuyor maicon u marianoyu yedekler pozisyon olarakReis zaten şu takımda tek eksiğimiz Mariano'nun yerini doldurabilecek bir sağ bek :confused:
Takımda sol bek yok-yedek forvet yok-sol açık yok-yedekten oyuna girip oyunu değiştirecek birisi yok-Belhanda'nın yerinde oynayacak herhangi bir topçumuz yok- Serdar-Maicon ikilisinin adam gibi bir yedeği yok
Ama biz tutup bana göre takımın en iyi futbolcusu Mariano'nun yerini doldurabilecek Peres'e 10-12 milyon bonservis verelim :confused:
Opsiyonel olarak sol bek stoper oynuyor maicon u marianoyu yedekler pozisyon olarak
Bence hemen alınmalı marianoyu her türlü çıkarırız elimizden
Kaani kalite olarak 5 katlar bu AdamSenin yazdığın nedenlerle (ihtiyaca gore joker olarak degişik pozisyonlarda oynaması) + Turk statusu + kontrat durumu + uygun fiyat nedeniyle Kaan Ayhan diyoruz.. Malum bu adamlar yabancı oyuncu sayısında kademeli olarak azaltmaya gidecekler..
Ben fmnin yalancısıyım orda da oynamamıştı romen milli takımındaYerli olarak oynayacak. Sebebi ise Romanya A MT nda oynamamis olmasi (oynamadi diye biliyorum)
Ne diyon aga ya.Fırsat transferi mariano kaç yıl oynayacak bizde kaçırmamak lazım peresi
Adam seneye 33 yaşında sonra agliyorsunuz böyle kadro planlaması mı olur diye
Dalga geçtiğini varsayip konuyu kapatmani rica ediyorum.Adam seneye 33 yaşında sonra agliyorsunuz böyle kadro planlaması mı olur diye
Mariano canımız ciğerimiz ama mantıklı olmak lazım
Yigitcigim seni pist dışına alayimDalga geçtiğini varsayip konuyu kapatmani rica ediyorum.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhandayı yağlayıp Marianoyu gömüyorsan pistin dışına çıkması gerekenin kim olduğunu biliyorsun.Yigitcigim seni pist dışına alayim
Safmisin marianoyu gomdugum bir tane post göster bakayımBelhandayı yağlayıp Marianoyu gömüyorsan pistin dışına çıkması gerekenin kim olduğunu biliyorsun.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi