Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.136
- 20.033
- 3.313
Bu iş bitmiş.İdari menajer Şükrü Hanedar'da Evra'yı takibe almış.
![]()
H.O. camiamıza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu iş bitmiş.İdari menajer Şükrü Hanedar'da Evra'yı takibe almış.
![]()
VW de iyidir.
Evra-Asamoah-Emre Mor üçlüsünden biri kesin gelecek.
Bu iş bitmiş.
H.O. camiamıza
Ben gayet sakinim.
sent via GSC
Seviyorum senin gibilerle uğraşmaya.Dun bana herseye burnunu sokma diyordun. Asil sen herseye burnunu sokma, burada herkes istedigi gibi yorum yapar, sana mi soracagiz, isine bak sen.
Jerome Roussillon - Player Profile 17/18 | Transfermarkt
fmde iyiydi reelde de istatistiksel açıdan başarılıymış.
55 yaşındaki evra yerine bu tarz birini getirelim, başarıya aç olmalı.
Latolevici ve Linnes B sınıfı Ford Fiesta'ya denk geldiğini düşünürsek elbette iyidir![]()
![]()
Ford Fiesta da iyidir.Daha düşük bir örnek vermen lazımdı.![]()
doğrudur renktaş scout sitelerine bakıyorum şuan cvsi iyi,epey olumlu yorumlar almış.Monaco ilgileniyormus bu oyuncuyla
Seviyorum senin gibilerle uğraşmaya.
sent via GSC
latovlevici sivasspora gitmiş ya lan.(vatan )
de jongda gitmiş(ayrılmış ülkeden transfer için-habertürk )
Sezon başında transfer edilen Latovlevici için Sivasspor ile anlaşmaya varıldı. 1+1 yıllık kontrat imzalanan 31 yaşındaki oyuncunun gelecek sezon G.Saray'da olması imkânsız hale gelince G.Saray da Sivasspor'uın teklifi kabul etti. Yiğidolar, Latovlevici'nin 2. yarıda alması gereken ücretin yarısını da karşılayacak.
(vatan)
Batuhan Aydemir yazdığım mesajı ben bile ikinci kez okuyamadan like geldi renktaş,sakin.![]()

Sakinim yahu, alıştım artık işlemleri ezbere yapıyorum Asamoah gelirse içkiler bendenEvra-Asamoah-Emre Mor üçlüsünden biri kesin gelecek.