Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sisto cok iyi bir sezon geciriyor, danimarka'da oynarken alacaktik. Simdi Celta kapiyi 10 milyondan acar.

Transfer nöbetini yardımcı antrenör nöbeti olarak degistirelim
Amrabat boştamı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim Hocamızın icraatlarını eleştirmek ha?!...Modlar-Adminler göreve, tez urun kellesün bu had bilmezin!:o:DD...

Arda----Basak
Gignac---Bjk
Criscito----Fb
Lavezzi----Ts

İddiaları mevcut

muslera, emre mor ve kwadwoyu takiplemiş!!!

Musleranın üşenmedim takipçilerine baktım öyle rastgele topçu yok,Ya Güney Amerikalı yada takım arkadaşları var öyle random takip etmiyor ama ikiside çok zor transferler yahu bilemiyorum

SON DAKİKA |

Nevzat Dindar: Fatih Terim kanalıyla Asamoah yarın masaya oturuyor. Resmen görüşme başlıyor. 7 ocak gününe kadar bitirme amacı var.

FLAŞ |

Nevzat Dindar: Asamoah'ı 7 Ocak gününe kadar bitirme kararı alındı. Fatih Terim bu transfer için birçok kişiyi devreye soktu.

Musleranın üşenmedim takipçilerine baktım öyle rastgele topçu yok,Ya Güney Amerikalı yada takım arkadaşları var öyle random takip etmiyor ama ikiside çok zor transferler yahu bilemiyorum

Tamam yukarıda yazılmış:) hadi inş bakalım muhteşem olur..

Arda----Basak
Gignac---Bjk
Criscito----Fb
Lavezzi----Ts

İddiaları mevcut
Cinyak ve lavezzi olaylari imkansiza yakin iki kulupte o paralari veremez.
Hele besiktas vidaya verecegi yillik uzerine birde 2.forvetine minimum 3 milyon euro vermesi ve iki forvetinin toplamda 7 milyon euro uzerinde olmasi pek olasi degil. Cyle larin tarzi guclu ama uygun oynayacak adamlarin pesine duseceklerdir bizimde yapmamiz gereken sey aynisi olmali guclu ve ucuz fotvet bulmak.
Nerede diyen olursa ilk olarak danimarka ve fransa 2'yi tarayarak baslamak gerekir

wylan cyprien bu sene oynayamamiş. bi alacan var yaaa

Nevzat Dindar: Evra arıyor; Beni alıyor musunuz ? diyor.

Nevzat Dindar: Evra ve Menajerinin talebi ile başladı. Aradı isteklerini iletti.

heralde asamoah ve emre mor gelecek.
emre cok yetenekli sadece beyin yok.
bunuda fatih terim döve döve yerine getirir.
birde yedek forvet aldikmi tamamdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt