Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
di marzio varsın öyle düşünmesin,öyle sanmasın.belki alırız asamoahı.musleranın twitterdan takip etmesinde ve nevzatın konusmasında bi iş var.

di marzio anca van persie ve nani haberi versin....ne oldu fenere yaradı mı bu arkadaşlar...: )

Evra gelsin oyuncu olarak başlayıp teknik ekibe girsin. Hayli tecrübeli ve neşeli bir abimiz vesselam

Hızımı alamadım Juventus taraftarı biriyle konuşmaya başladım şu an EPL'den ilgilenen takımlar varmış fakat yaz ayında 60 m pound'a satılabilir diyor. Asamoah konusuna gelince yazarım :D

Evet yaklaşıyor.

544402494.jpg

Bilmiyorum Fatih hocanın sol bek için başka bir planı var mı? Ama bu yönetimin kısa sürede tek çözümü Evra, o da boşta olduğu için.

Beyler adamla konuştum sözleşme uzatmayacağını söyledi ve yaz ayında bize geleceğinden bahsetti. Ayrıca Telles konusunu sorduğumda ilgilenmediklerinden bahsetti ayrıca Sandro gitme ihtimaline karşı bir tek Emerson Palmieri ile ilgileniyorlarmış fakat yaz ayında Sandro'ya yeni sözleşme teklif edilecekmiş ve Spinazzola geri geleceğinden bahsetti.

-No, Juve doesn't want Telles. Juve is interested in Emerson Palmieri.
Btw I think Alex Sandro will renew his contract.

-Asamoah is set to join Galatasaray in June.
Juve's line up for LB will be Sandro-Spinazzola

-Asamoah will not extend his contract, he will join Galatasaray in June on a free transfer.

-Yes I think Asamoah will be a Galatasary player but in June, not now in January ?
Thanks and good luck you too

Son düzenleme:
Evrayi herkes en kotu Juventus günlerindeki gibi hatırlıyor. Ama o performansının çok çok uzağında.
37 yaşında yahu adam.

Tudor 38 yaşında idi. Xd

Ne kadar basiretsiz adamlar tarafindan yönetildigimizin kaniti sol beke hala gelmeyen oyuncudur. Besiktas ne yapip edip Vida'yi almasini bildi Tosic cok iyi oynarken. Bizde orada oynayacak oyuncu yokken hala transfer yok. Evra hemen hemen 2 aydir bosta, Asamoah isini Juventus belli ki uzatacak, sende hemen gel diyecektin sezon sonuna kadar.

Beyler adamla konuştum sözleşme uzatmayacağını söyledi ve yaz ayında bize geleceğinden bahsetti. Ayrıca Telles konusunu sorduğumda ilgilenmediklerinden bahsetti ayrıca Sandro gitme ihtimaline karşı bir tek Emerson Palmieri ile ilgileniyorlarmış fakat yaz ayında Sandro'ya yeni sözleşme teklif edilecekmiş ve Spinazzola geri geleceğinden bahsetti.

-No, Juve doesn't want Telles. Juve is interested in Emerson Palmieri.
Btw I think Alex Sandro will renew his contract.

-Asamoah is set to join Galatasaray in June.
Juve's line up for LB will be Sandro-Spinazzola

-Asamoah will not extend his contract, he will join Galatasaray in June on a free transfer.

-Yes I think Asamoah will be a Galatasary player but in June, not now in January
Thanks and good luck you too
Bu amme hizmeti icon teşekkürler kardesim hayırlı geceler.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan şu evra 34 falan olsaydi avrupada aktif olarak 37 yaşında şuan da oynayan olduğunu sanmıyorum.
Savunma yapsin yeter bize bu saatten sonra birşey istemem.

Ulan şu evra 34 falan olsaydi avrupada aktif olarak 37 yaşında şuan da oynayan olduğunu sanmıyorum.
Savunma yapsin yeter bize bu saatten sonra birşey istemem.

Süper lig de bildiğim kadarıyla 36 üzeri 3 isim var
-Selçuk Şahin
-Emre B.
-Eto

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt