Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler adamla konuştum sözleşme uzatmayacağını söyledi ve yaz ayında bize geleceğinden bahsetti. Ayrıca Telles konusunu sorduğumda ilgilenmediklerinden bahsetti ayrıca Sandro gitme ihtimaline karşı bir tek Emerson Palmieri ile ilgileniyorlarmış fakat yaz ayında Sandro'ya yeni sözleşme teklif edilecekmiş ve Spinazzola geri geleceğinden bahsetti.

-No, Juve doesn't want Telles. Juve is interested in Emerson Palmieri.
Btw I think Alex Sandro will renew his contract.

-Asamoah is set to join Galatasaray in June.
Juve's line up for LB will be Sandro-Spinazzola

-Asamoah will not extend his contract, he will join Galatasaray in June on a free transfer.

-Yes I think Asamoah will be a Galatasary player but in June, not now in January ?
Thanks and good luck you too
Kardesim çok teşekkürler.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beyler adamla konuştum sözleşme uzatmayacağını söyledi ve yaz ayında bize geleceğinden bahsetti. Ayrıca Telles konusunu sorduğumda ilgilenmediklerinden bahsetti ayrıca Sandro gitme ihtimaline karşı bir tek Emerson Palmieri ile ilgileniyorlarmış fakat yaz ayında Sandro'ya yeni sözleşme teklif edilecekmiş ve Spinazzola geri geleceğinden bahsetti.

-No, Juve doesn't want Telles. Juve is interested in Emerson Palmieri.
Btw I think Alex Sandro will renew his contract.

-Asamoah is set to join Galatasaray in June.
Juve's line up for LB will be Sandro-Spinazzola

-Asamoah will not extend his contract, he will join Galatasaray in June on a free transfer.

-Yes I think Asamoah will be a Galatasary player but in June, not now in January
Thanks and good luck you too
Bu konustugun taraftar mi ?

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canim kardesim bek olarak demek istedim.

Büyük takım beki olacaksa sıkıntı olmaz rakiplerimiz PSG, City, Real gibi değil ki zaten göztepe maçında bile 90 dakika rakip sahada oynadık top tekniği olsa bile iş yapar zaten top tekniği sayesinde linnes, denayer ve latovdan kat ve kat iyi olacaktır :D

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Bu konustugun taraftar mi ?

Aynen, yetkili birine yazınca dönmüyorlar bari içlerinden birine sorayım dedim

evraya bu kadar kafa yormaya gerek yok.görüşmeler 2 haftadır var zaten,di marzio yeni bişey yazmamış...

Evra mi geliyorrr

gif-patrice-jeep-pull-171113.gif

araba çekiyorsa kesin gelsin. güreşçi arıyoruz çünkü

bjk cenkten gelen paranın bi kısmını gecikmiş alacaklara ödeyecekmiş,hemen golcuye harcamayacaklarmış.fener de en son amerikadan solbek alıyodu.bizle ilgili haber henüz düşmemiş gazetelere...

Son düzenleme:
[IGM]Bc7AUCsD51g[/IGM]

Asamoah imkansiz

Zaman kaybetmeye gerek yok baska bir sol bek bulalim,son care evra

Suan akli basinda bir yönetici grubu olsaydi Leicester City'den bir tane forvet kiralardi. Adamlarda bir sürü forvet var. Göremiyorlar sanirim.

ya GALATASARAY gibi bi takım evrayı su anda son seçenek olarak görmeli.fatih terim de öyle...evet evra kaliteli ama yaşlı oldugundan 4 aydır topa degmemiş biri 6 ayda ne verir bilemiyorum.fatih terime iyi bi takım verildi,fatih hoca da onun gibi bi hocanın ve takımının klasına yakısır bi solbek istemeli.solbek yıldız olmak zorunda değil,Galatasarayda oynayacak kapasitesi olsun yeterli.

Dönem başlamadan sayfalarca Asamo konuşuldu. Şimdi Evra konuşuluyor. Son günlere kalırsak yine standartın altında ekstra hiç bir becerisi olmayan birini alacaklar diye korkmaya başladım. Seviye düşürmeye başladık axx juve ax

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt