- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Kiralayabilirlerse büyük iş yaparlar Bakambu etkisinin üzerine çıkar bu ligde.
Sal şu Ali Adnan'ı ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaten yalandı haliyle yalan oldu.F.luis noldu?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
6 aylığına 500-600K filan vereceğiz. Tutarsa sol bek açığımız kısa vaadede de olsa kapanacak, beğenirsek opsiyonunu kullanacağız. Böylece en az 1 yıl daha faydalanmış olacağız. Tutmazsa zarar etmeyip yollayacağız.37 yaşında güzel bir kazık geliyor
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bursaspor Futbol Şubesi Sorumlusu Hasan Parlakay, Leicester City‘de forma giyen Ahmed Musa ile ilgilendiklerini açıkladı.
Bu adamı biz kiralamalıyız yaw
Bu Lucas'a ne oldu niye istemiyorlar ki? Herif müthiş bir oyuncu bence. Avrupa'daki çoğu büyük takımda oynayabilecek kapasitede biri.Emery: Ben arfa ve Lucasin burada oynamalari imkansiz
IKISINE DE CÖK. Ben arfa sl Belhandayi Kov
Emery: Ben arfa ve Lucasin burada oynamalari imkansiz
IKISINE DE CÖK. Ben arfa sl Belhandayi Kov
Bu Lucas'a ne oldu niye istemiyorlar ki? Herif müthiş bir oyuncu bence. Avrupa'daki çoğu büyük takımda oynayabilecek kapasitede biri.
Orası da doğru tabii, önünde çok adam var, sıra gelmez. Ama bize gelmesi imkansız bence. En kötü Inter, Milan vb takımlara gider ki oynayamayacağı da çok az takım var. En az 25-30M fiyat çekerler zaten.Neymar , Mbappe , Di Maria +Draxler vsr önünde. Oynamasi imkansiz
Orası da doğru tabii, önünde çok adam var, sıra gelmez. Ama bize gelmesi imkansız bence. En kötü Inter, Milan vb takımlara gider ki oynayamayacağı da çok az takım var. En az 25-30M fiyat çekerler zaten.
Belhanda'ya 8M vermeseydik 15M gömebilirdik de, şimdi bu kadar büyük paralar veremeyiz. Kiralık olarak yoklanabilir dediğin gibi. Hayır, bonservisini alamazsak bile 1 yıl ciddi katkı alırdık. Ama bizim yönetimde öyle akıllı adam yok. FT de bu tür işleri zerre beceremez zaten.FFP problemleri var bildigim kadariyla. 10-15 Mioya verirler aslinds. Hele Emerynin bu aciklamasindsn sonra Fiyati otomatikmen düser. En kötü kira+Opsyon yapsak