Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedek kulübesinde 37'lik Evra kadar fiziği olmayanlar var: Linnes, Sinan, Lato, Eren... Evra bu haliyle bu heriflere taş çıkartır.

Evra elbette genç yaşlardaki gibi o gitgelleri yapamaz. Ancak, bu adam 2 sene öncesine kadar hala mevkisinde en iyisiydi.

Lato, Linnes, Carole gibi defansta saçma sapan pas hataları yapmaz, en ufak bir şeyde eli ayağıma dolaşmaz, pozisyon almasını bilir, gerektiğinde sol taraftan oyunu açacak kilit paslar atabilir. Özellikle bu en sonuncusunun eksikliğini ciddi bir şekilde hissediyoruz. 3'ünü de toplasanız bu en sonuncusunu 37'lik Evra kadar yapamazlar. Evra tempolu git gelleri çok yapamaz, ama en azından defansif açıdan o bölgenin ihtiyaçlarını karşılar, gerektiğinde Mariano gibi attığı kilit paslarla bizi rahatlatır.

Tutup tutmayacağı belli değil. Elbette 2. Cris vakası da olabilir ama bence Evra bize ciddi katkı sağlar.

Mancini'nin prensi Ceyhun Gülselam, Osmanlıspor ile 2.5 yıllığına anlaştı.

Karabükspor düşme yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Emre Belözoğlu Evra'dan 1 yaş büyük olmasına rağmen hala takır takır oynuyor. Üstelik orta saha yani en fazla efor gerektiren pozisyon. Evra daha 1.5 sene önce Fransa 11'inde Avrupa finaline çıktı.

Fizik olarak da kendisinden çok daha genç olan isimden iyidir. İstemeyenler eminim 2-3 maç sonra özür dileyecek.

37 yaşında güzel bir kazık geliyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
6 aylığına 500-600K filan vereceğiz. Tutarsa sol bek açığımız kısa vaadede de olsa kapanacak, beğenirsek opsiyonunu kullanacağız. Böylece en az 1 yıl daha faydalanmış olacağız. Tutmazsa zarar etmeyip yollayacağız.

8M Bonservis + 3.5M'dan 4 yıllık sözleşme + menajer komisyonu = Belhanda

Belhanda'yı neremize sokacağız karar verebildin mi?

37 yaşında adamı transfer etmek büyük başarı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Javier Zanetti 37 yaşında CL kazandı. 41 yaşında çaprazı kopmasa daha da oynayacaktı. Bu adamlar büyük profesyonel,yaş önemli değil bunlarda.

Evra 15 senedir en üst seviyede oynuyor. Sadece ligde oynayan bir takımda gayet iyi oynar. Hatta bana göre seneye bile devam edebiliriz.

Hamzaoğlu: “Ben Galatasaray'dan bir sürü oyuncu alıyormuşum. Bunların hiçbirine itibar edilmemesini istiyorum.Önceliğimiz transfer değil, mevcut oyunculardan yararlanmak"

Hahaha sana oyuncu veren kim dingil takım içi dengelerinle çöz problemlerini
:D

Emery: Ben arfa ve Lucasin burada oynamalari imkansiz

IKISINE DE CÖK. Ben arfa sl Belhandayi Kov

1 haftadir Musa Musa diye kiçimi yirttim Bursa alirsa çok fena sövebilirim

Neymar , Mbappe , Di Maria +Draxler vsr önünde. Oynamasi imkansiz
Orası da doğru tabii, önünde çok adam var, sıra gelmez. Ama bize gelmesi imkansız bence. En kötü Inter, Milan vb takımlara gider ki oynayamayacağı da çok az takım var. En az 25-30M fiyat çekerler zaten.

Orası da doğru tabii, önünde çok adam var, sıra gelmez. Ama bize gelmesi imkansız bence. En kötü Inter, Milan vb takımlara gider ki oynayamayacağı da çok az takım var. En az 25-30M fiyat çekerler zaten.

FFP problemleri var bildigim kadariyla. 10-15 Mioya verirler aslinds. Hele Emerynin bu aciklamasindsn sonra Fiyati otomatikmen düser. En kötü kira+Opsyon yapsak

FFP problemleri var bildigim kadariyla. 10-15 Mioya verirler aslinds. Hele Emerynin bu aciklamasindsn sonra Fiyati otomatikmen düser. En kötü kira+Opsyon yapsak
Belhanda'ya 8M vermeseydik 15M gömebilirdik de, şimdi bu kadar büyük paralar veremeyiz. Kiralık olarak yoklanabilir dediğin gibi. Hayır, bonservisini alamazsak bile 1 yıl ciddi katkı alırdık. Ama bizim yönetimde öyle akıllı adam yok. FT de bu tür işleri zerre beceremez zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt