Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşı tutmuyor. Tevellüt minimum 1980 olacak biziim için.

Ömer’cim Terim geldiğinden beri yine tribe girdin. Yazın da Sneijder gidince benzeri olmuştu bir süre. Abdullah Avcı’yı istiyorsun biliyorum ama gelmeyecek hiç bir zaman. Giderse illa bir büyüğe Beşiktaş olur bu. Bizde ki düzen içinde başarılı olma şansı yok. Birincisi biz iktidarın üvey evladıyız. Başakşehir gibi damat takımı değil. İkincisi lise gibi bir zihniyet var.

O yüzden şartları kabul edip pragmatist düşünmeye davet ediyorum seni.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ömer’cim Terim geldiğinden beri yine tribe girdin. Yazın da Sneijder gidince benzeri olmuştu bir süre. Abdullah Avcı’yı istiyorsun biliyorum ama gelmeyecek hiç bir zaman. Giderse illa bir büyüğe Beşiktaş olur bu. Bizde ki düzen içinde başarılı olma şansı yok. Birincisi biz iktidarın üvey evladıyız. Başakşehir gibi damat takımı değil. İkincisi lise gibi bir zihniyet var.

O yüzden şartları kabul edip pragmatist düşünmeye davet ediyorum seni.

Tepkim Terim'e değil zaten. Mevcut zihniyete. Bazı arkadaşlar söyleyince kızıyoruz ama bu şekilde davranmaya devam edersek beğenmediğimiz üçüncü büyük bir süre daha domine debilir ligi.

evet seviyeli bir yumruklaşmaya doğru yol alıyoruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Trabzonspor, Lavezzi ile prensipte anlaştı.Castillo ile yolların ayrılmasıyla transfer netlik kazanacak.(Cnn Türk)

Avrupanın en yaşlı liginin yaptığı transferlere bak. İlk defa yaz döneminde adam gibi işler çıkmıştı tekrardan Katar işine döneceğiz. Antalyaspor gibi herkes. Zannediyorlar ki Adebayor tuttu, Love tuttu hepsi tutacak.

Tepkim Terim'e değil zaten. Mevcut zihniyete. Bazı arkadaşlar söyleyince kızıyoruz ama bu şekilde davranmaya devam edersek beğenmediğimiz üçüncü büyük bir süre daha domine debilir ligi.

Elimizden gelen bir şey olsa yapalım diyeceğim ama yok. Taraftar yönetiyor kulübü. Sebebi de gaz alıp lise iktidarını pekiştirmek.Bu böyle devam ettiği sürece iki geri bir ileri sürekli aşınacak kulüp. Beşiktaş domine edemez bu arada maksimum 2 sene ömürleri var. Koç gelirse Fener ile mevcut şartlar devam ederse Başakşehir izleriz bir 10 yıl. Sonra lisenin zihniyetine uygun bir iktidar gelirse biz döneriz bir ihtimal.

Trabzonspor, Lavezzi ile prensipte anlaştı.Castillo ile yolların ayrılmasıyla transfer netlik kazanacak.(Cnn Türk)
Kaynakları bu adamdır kesin. Her transfer döneminde illa bişeyler uydurur.

8f555054499da9996536a3520184aee4.jpg

sent via GSC

Elmanderle 6 ay kontrat yapalım
Zanetti 38 yaşında cl kaldırdı çarpaz bağı kopmasa dünya kupası alacaktı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Recoba ne durumda beyler

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

elmanderin insta paylaşımı bana ho dedirtti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belodedici niye düşünülmez?:38573:...

Yok bu olmadı, kaçınızın yaşı yetecek de bilecek di mi?:asd22::DD

Hamzaoğlu: “Ben Galatasaray'dan bir sürü oyuncu alıyormuşum. Bunların hiçbirine itibar edilmemesini istiyorum.Önceliğimiz transfer değil, mevcut oyunculardan yararlanmak"

Hahaha sana oyuncu veren kim dingil takım içi dengelerinle çöz problemlerini
:D

ulan adamin zihniyeti bozuk dengeci dengesiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt