Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Freddy Adu Isvec 4. Ligine Transfer olacakmis. Ne wonderkid di be iyice söndü. Yeni Pelé diyorlardi

Son düzenleme:
Tudor gitmeden evvel şu Eray ve Donk'u defetseydi keşke. Terim'i haddinden fazla severim ama Eray gibi çöpleri önümüzdeki sezonda da kontrat yeniletip takımda tutacak olması sinir ediyor beni.

Bursada iken bize gelmesini çok istiyordum....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Tudor gitmeden evvel şu Eray ve Donk'u defetseydi keşke. Terim'i haddinden fazla severim ama Eray gibi çöpleri önümüzdeki sezonda da kontrat yeniletip takımda tutacak olması sinir ediyor beni.

donk tamam da eray gidemez hocam , bizim takımda türkiyede yetişmiş ve altyapı'dan gelen oyuncu sayısı çok az eray TFF'nin koyduğu kural için işimize yarıyor emre ve semih gidince eray gidemez duruma geldi onlardan biri gitmeseydi gidebilirdi eray

Sneijder Katar'a gitmis Bulent Uygun'un takimina vay vay canim

donk tamam da eray gidemez hocam , bizim takımda türkiyede yetişmiş ve altyapı'dan gelen oyuncu sayısı çok az eray TFF'nin koyduğu kural için işimize yarıyor emre ve semih gidince eray gidemez duruma geldi onlardan biri gitmeseydi gidebilirdi eray
Heh işte anlamadığım gerekçelerden biri de bu. Alt yapıdan oyuncu tutma gibi bir elzem var ise İsmail Çipe'yi alsınlar kadroya. Bu gereksiz malın kaç senedir sırf alt yapıdan çıktı diye kadroda yer alıp yattığı yerden para almasına tahammül edemiyorum.

Heh işte anlamadığım gerekçelerden biri de bu. Alt yapıdan oyuncu tutma gibi bir elzem var ise İsmail Çipe'yi alsınlar kadroya. Bu gereksiz malın kaç senedir sırf alt yapıdan çıktı diye kadroda yer alıp yattığı yerden para almasına tahammül edemiyorum.

takım yönetiminin suçu o normalde alt yapıdan bundan çok daha iyi oyuncular alınabilir ama yönetim beceriksiz olunca böyle oluyor bu adamın yeteneksiz olduğu anlaşıldığında yollanması lazımdı ta 3-4 sene önceden lakin dediğim gibi kural yüzünden kalıyor.

KAP - Profesyonel futbolcumuz Nigel De Jong ile karşılıklı mutabakat sağlanarak sözleşmemiz sona erdirilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt