Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim effect 0 bilgi. Böylesi biraz daha iyi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Senden duyduk aydın

Nasıl oyuncu bilgi alalım?

Her iki kanatta da oynayabiliyor.Birebir de etkili çalım yeteneği yüksek defansif ve fizik yönünden zayıf bir futbolcu

Gelişim sürecinde işlenmemiş bir elmas,onu parlatacak bir hoca lazım oda bizim şuan başımızda var

Tam yeri ve tam zamanı diyorum

Asamoah
Konoplynka

H.o.
İkiside de gelir.

Pixel 2 XL cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

transfer kapanmis..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi getiremedin herifi Aydın.
Belçika da nasıl performans verdi kerata

Pixel 2 XL cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fena değil takımı kötü

Onu St Truiden çıkaran hocasının elinde daha iyidi

Bu sene pek izleme fırsatı bulamadım ama sürekli sağ-sol kanat karışık oynatmış hocası solda daha etkili

Evra resmen bitmistir. Instagramdan Video paylasmi.

‚Bana olan sevginizi hissediyorum. Yaninda dönecegim i love this Game“

Yani bizimkilerin yorumuna dayali bir yorum olarak algiliyorum. Yakinda sahaya çikcagim demesi gelecek Hafta idmana çikacak olmasi.

H.o

biz 2002-2003 sezonunda ne kadar saçma puanlar kaybetmişiz lan öyle,çok fırsat gelmiş...tepmişiz.felipe gitmeseydi keşke....

Salı gününe kadar sol bek transferi tamamlanmış olur.

1713758-640x320.jpg

Konoplyanka kiralanacaksa yine ayrilmasi gereken futbolcular olacak.

Emrah, Sinan ve Eren üclüsünün hic bir ise yaramadigini hesaba katarsak bu 3'lüden ikisi gönderilmeli.

Gomis olmayinca forvetsiz kaliyoruz, forvet de lazim, bu durumda en zayif halka Eren oluyor. Terim en azindan onu tutmazsa sevinirim.

Marianoyu mu satacaz :confused:

Mariano ile bir alakasi yoktur diye düsünüyorum. Linnes'e iyi bir teklif gelmedigi sürece ilgilenmemiz sacma olur. Roma bunu daha yeni 12.5 milyona aldi ve piyasa degeri 9 milyon görünüyor. 14 milyon verip aldiklari Karsdorp sakatken vermezler ki, yine sacma yani. Net olarak 1.7 milyon euro aliyormus üstelik. Linnes'ten 700 bin euro fazla ve aradaki bonservis farkini da hesaba katarsak Linnes'i gönderip bunu almak kalite olarak epey fark etse de bütceyi sarsar. Sol bekte de oynayabiliyor. Öyle bir oyuncuya para verecek kadar zengin degiliz.

DJIp3b8XYAAIV7l.jpg:large

Son düzenleme:
Ulan inşAllah Fatih hocayı şimdi savunduğunuz gibi savunursunuz hep. 2-3 maç kaybedince başlamayın sakın Istifa diye. Bakın bu adamın değerini bilin. En güzel başarılar Fatih hoca ile oldu, oluyor.. Sabrsızlığa gerek yok. Hemde hiç.

Marianoyu mu satacaz :confused:
benfica cok uzakmış bu transferde ,Galatasaray hala cok hareketli,istekli falan diyo.keşke yabancı hepten serbest olsaydı,bruno peres sag kanatta da oynuyo.zevkine alırdık ve tabi mariano sonrası için de...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt