Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Konoplyanka icin Schalke'ye kiralama teklifinde bulunacak (Takvim)

Galatasaray, Konoplyanka icin Schalke'ye kiralama teklifinde bulunacak (Takvim)

200.gif

Fatih hoca geldi duyumlar kesildi

Surpriz isime hazir olalim

@SkySportsNews

BREAKING: @FCBarcelona are close to concluding a deal worth £145m with @LFC for the transfer of Philippe Coutinho, Sky Sports News understands.

Vay be

selamun aleykum

hayırlı nöbetler ins..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Terim ile Dursun Özbek şu an bir toplantı gerçekleştiriyor. Toplantı, transferler üzerine. Juventus birkaç gün içerisinde Asamoah için Galatasaray'a cevabını verecek. Fatih Terim de Evra konusunda net kararını henüz vermedi. (NTV Spor)

Asamoah peşinde takılırsak son gün Lato ile sözleşme uzatırız muhtemelen

Andreas Cornelius romaya gol atmış bir ara gündemimizdeydi

Son düzenleme:
Evren Göz‏ @evrengoz
Galatasaray, Asamoah için Juventus kulübüne resmi teklif yaptı. İtalyan kulübünden verilecek yanıt bekleniyor. Juventus'un Asamoah'ı bırakması, yapacağı olası sol bek transferine bağlı.

ya Juventus Spinazzolayi beklemiyor mu zaten, Sandro da gitmeyecek Ocakta

Emerson (Roma) ile ilgileniyorlarmis diye duydum ama onu Roma simdi vermez bence

Hoca tam olarak yillardir benim savundugum seyi yapiyor. Her bolgeye ayri ayri antrenor.
Fatih hodjam'la ayni futbol mentalitesine sahibiz
Ben de bu olayı savunuyorum ama daha tecrübeli bir ekiple. Bu güne kadar hiçbir halta yaramamış, bi numarasını görmediğimiz, kendini geliştirememiş veya hayatında ilk defa antrenör olan adamlarla değil. Gerçi bu sene ne olursa olsun şampiyon olacağımıza inanıyorum ama bu ekip yüzünden değil.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

asamoahı versinler,juventus sonra alır solbekini

Evren Göz:

Sol bek için alternatif isimlerden olan Evra konusunda ise Fatih Terim'in vereceği son karar bekleniyor.

Antalya kampında Fatih Terim oyuncuların performanslarını yakından inceleyecek. Kamp sonrası takımdan ayrılacak isimler olabilir.

Başkan Dursun Özbek, Antalya kampında takımı ziyaret edecek. Özbek, teknik ekip ve oyuncular ile bir araya gelecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt