Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine tüm transfer sezonu Juve sol bek alacak diye bekleyecez sonra kalacaz ortada. Hay sokuyum asamoahın gündeme geldiği güne

Ligin ikinci yarısında 23 kişilik kadroyla yola devam edebileceğini belirten Terim, transferde kulübün mali şartlarını zorlamayacak oyunculara yönelilmesinin daha daha doğru olacağını ifade etti. (NTV Spor)

Dunyada Asamoah'dan baska sol bek yokmuymus

Scout ekibi neye duruyor orda

Ulan Juve ver artık şu Asamoah' ı anasını satayım

Asamoah'ı beklemekten ciğerimiz soldu ...

2fd.gif

Sergen, şu pokemon mudur her ne haltsa vazgeçsen artık. Transfer başlığına girmek istemez oldum sayende. Lütfen ama:38573::red::mad:...

Asamoah piyasasini yükseltmek için gene bizi kullanıyor xd

İyice şamar oğlanına donduk asanoahin

1 hafta sonra Juventus ile 3 yıllık uzatır istediği paraya. Bize de .... Çalar

yine juventus nöbetinde miyiz yani..juventus hangi solbekin peşinde lan...bilen var mı

transfer yok,duyum yok.nöbete girmemen yerinde bi karar abi :/

Bir şeyler var mıdır diye girmek istiyorum belki?. Senin bu çocukça saçmalığı devam ettirmen için nasıl bir gerekçen var peki?. Kırmak istemsem de yeter artık; dikkate alırlar mı bilmiyorum ama raporlayacağım yoksa. Kibarca rica ediyorum, rahatsızlığını belirten başkaları da var, niye diretiyorsun?...

birkac gif icin hir-gur cikarmaya gerek varmi

Bir şeyler var mıdır diye girmek istiyorum belki?. Senin bu çocukça saçmalığı devam ettirmen için nasıl bir gerekçen var peki?. Kırmak istemsem de yeter artık; dikkate alırlar mı bilmiyorum ama raporlayacağım yoksa. Kibarca rica ediyorum, rahatsızlığını belirten başkaları da var, niye diretiyorsun?...

:red: akşam 5 itibari ve geceleri aktifim forumda.her dk paylaşılmıyoki.5-6 saatlik dilimde 1-2 tane paylaşmışımdır.geri kalanında hep yorum atmışım.son 1-2 gündür benden cok arkadaşlar paylaştı ama neyse....

Cengize forma sansi veriyor son maclarda hocalari (sonradan oyuna girse de)

Cengiz ikinci yarida oyuna girdi de sahada hic birsey yapmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt