Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
f806e24993105be7a6e058c12480ddec.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bu Juventus ne pinti bir takim cikti yahu.

Adami satmazlarsa bedava ayrilacak, gidin bir sol bek alin iste bize de Asamoah'i verin 3-5 kurus para kazanin en azindan.

Dortmund'dan Schürrle'yi falan isteseydik adamlar kac yillik sözlesmesi olmasina ragmen özel ucakla kendileri getirirdi Istanbul'a. :asd22:

Alman kulüpleri bile bukadar cimri degil.

Bu Juventus ne pinti bir takim cikti yahu.

Adami satmazlarsa bedava ayrilacak, gidin bir sol bek alin iste bize de Asamoah'i verin 3-5 kurus para kazanin en azindan.

Dortmund'dan Schürrle'yi falan isteseydik adamlar kac yillik sözlesmesi olmasina ragmen özel ucakla kendileri getirirdi Istanbul'a. :asd22:

Alman kulüpleri bile bukadar cimri degil.

Onların acısı para değil :D
https://www.youtube.com/watch?v=5mptGyC4UA4

totomaç emre mor demiş.nevzat da 1 gün önce emre mor demişti gazetede...kaynaklar tırt ama ne yapalım yani

bence asamoahı alıcaz.ama şimdi ama sene sonu formayı giyecek...devre arası gelirse asamoah 24 ocak gibi gelir diye düşünüyorum.15 ocak ta olabilir.

Fatih hodjam en iyisini bilir kafam rahat. Hodjam sağ gösterip sol vuracak gibi. Böyle duyumsuzluk görmedim :)

arkadaslar az once super moderator murat urhanin nobette kufuru serbest biraktigi yonunde bir haber aldim

Yakında eline para geçmiş tinercilerden emre mor-balotelli-demba ba hamlesi gelebilir (duyum değil tahmin)
Bizim için konoplyanka nın gelmesi efsane olur ki bence kono asamoah yeterli olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt